• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja przy kimś

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
No z taką butą i nadmierną pewnością siebie, na dworze możesz szybko podpaść jakiemuś hetmanowi i wtedy o utratę głowy bardzo łatwo.
Hetman, cóż o nim nie pomyślałem, niech to, mała przeszkoda. Dobra to rezygnuję z kąpielowego, chociaż to może się wydawać niedorzeczne, ale zostanę bardem. Dyktaturą zawsze wstrząsali poeci.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Ellena

Podrywacz
Hetman, cóż o nim nie pomyślałem, niech to, mała przeszkodą. Dobra to rezygnuję z kąpielowego, chociaż to może się wydawać niedorzeczne, ale zostanę bardem. Dyktaturą zawsze wstrząsali poeci.
Ha.... no to śmigaj do swojego pokoiku i skrobnij coś synkretycznego. Tutaj na forum jest wątek, gdzie możesz wrzucić film, myślę, że niejedna królewna oniemieje z zachwytu z powodu Twojej narracji .

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Ha.... no to śmigaj do swojego pokoiku i skrobnij coś synkretycznego. Tutaj na forum jest wątek, gdzie możesz wrzucić film, myślę, że niejedna królewna oniemieje z zachwytu z powodu Twojej narracji .
Z warstwą tekstową nie powinienem.mieć problemów, ale lutnie mi toczą korniki a struny z baranich jelit już trochę sparciały.

Mężczyzna

Ternak

Cichy Podglądacz
Ja czesto jak do mojej partnerki przychodzi jakaś koleżanka to ide zdjąć bokserki i założyć krotkie luźne spodnie tak zeby kutas wyraźniej się odznaczał. Jedna zwróciła na to uwagę, pytala czy jestem bez bokserek a ja ze tak. Uśmiecha się spojrzała i w tym momencie weszla moja partnerka.

Mężczyzna

VoyeurONu

Nowicjusz
No to może nie masturbacja...
Kiedyś z moją ex, leżeliśmy sobie w łóżku, przykryci kołdrą do pasa. W pokoju było sporo osób (poranek po imprezie).
Zafundowałem jej takie pieszczoty, że aż się zarumieniła.
Później wspominała, że to było ciekawe przeżycie, bo jeszcze nigdy nie miała paluszków w cipce przy kimś :3

• Love
Reactions: tpo