• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaż prostaty przez odbyt

Mężczyzna

darko_xd5932

Podrywacz
Lekarze czasem robili mi badanie per rectum, by zbadać mi prostatę. Powiem Wam, że nie było to dla mnie przyjemne. Bolało mnie potem w toalecie, gdy robiłem kupę.

D4iki

Cichy Podglądacz
I mnie spore doświadczenie 😁😈Jak żonka robi mi loda to często właśnie palucha wkłada mi w dupsko i masuje prostatę 😈😁Mega podniecające 😈😁
Potwierdzam , najlepsze lody w życiu.
Generalnie mocno polecam bo u mnie orgazm jest silniejsza niż standardowy sposób
U mnie to działa nawet trochę długo falowo, bo po lodziku z masażem to i orgazm z penetracji jest lepszy, mocniejszy

Mężczyzna

manio96

Cichy Podglądacz
Ja czasami jak sie masturbuje, to lubie sobie popiescic tez dziurke. Zazwyczaj po prostu palcami robie sobie masaz podczas walenia. O wiele obfitsze wytryski mam wtedy. Czasami tez uzywam zabawki. Mam masazer prostaty polaczony z aplikacja. Partnerka kiedys kupila i zostal :D Wsadzam go sobie w tyleczek, wlaczam na aplikacji jakis tryb i jazda. Doznania niesamowite, o wiele ciekawiej niz samo walenie.

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Myslalem ze wytrysne razem z jadrami, kiedy pierwszy raz partnerka wlozyla palec w trakcie obciagania masowala moja dzurke czesto czy tez lizala , lecz kiedy wsunela palec orgazm nieziemski

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Można masować od zewnatrz jak i wewnątrz. Jeśli potrafisz to robić to orgazm jest kilka razy mocniejszy niż normalnie. Słyszałem że podcxas takiego masażu można mieć różne rodzaje orgazmu. W kazdym razie zalety takiego masażu są także pozytywne dla zdrowia

Mężczyzna

wittol

Seks Praktykant
Można masować od zewnatrz jak i wewnątrz. Jeśli potrafisz to robić to orgazm jest kilka razy mocniejszy niż normalnie. Słyszałem że podcxas takiego masażu można mieć różne rodzaje orgazmu. W kazdym razie zalety takiego masażu są także pozytywne dla zdrowia
Czy mógłby ktoś udzielić informacji jak się za to wziąć?

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Próbowaliśmy z żoną kilka razy. Zazwyczaj w pozycji półsiedzącej. I raz sie udało. Ja pierd_le co za odlot. Najpierw jest dziwne uczucie, potem zaczynają chodzić nogi, a potem jest orgazm, ale jaki? Następnym razem bym chciał tak samo, ale ze straponem.
Ja nie raz bawiłem się tam palcami, jeden, dwa, nawet trzy palce
Przyjemność mega z dotykania i poruszania w środku ale nie do końca czuje że to jest to. Muszę znaleźć lepsza drogę do orgazmu

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Kupiłem kiedyś masażer prostaty z wibracjami. Niestety okazało się, że ma więcej wad niż zalet. Miał zły kąt i wogule nie wywoływał uczucia nacisku na prostatę, a wibrująca główka była tak jak by za głęboko już za wrażliwym miejscem .Był wyposażony w gumowe pierścienie na jądra i penisa.Po ich założeniu mocno ciągło stopkę masażera do przodu, a tym samym jeszcze bardziej odchylam część masującą do tyłu, powodując że wibracje wogule nie były odczuwalne w postacie. Ponieważ jestem z natury majsterkowiczem postanowiłem go ostatnio poprawić. Po pierwsze obciąłem pierścienie.Nadtępnie po zdjęciu silikonowe powłoki rozgrzałem plastikowy korpus opalarka i zgiąłem całość względem podstawy dość mocno do przodu. Potem zagrzałem jeszcze podstawę wibrującej główki i też ją skierowałem do przodu tak, że jest teraz w sumie tylko kilkanaście stopni odchylona do góry względem podstawy. Poskładałem to z powrotem. Pierwsza próba dała niesamowity rezultat. Już przy wkładaniu czuję wyraźny przyjemny nacisk na prostatę a po włączeniu wibracji, które teraz są przenoszone we właściwe miejsce w krótkim czasie otrzymałem nagrodę w postaci wypływającego płynu. Aby zapobiec wypadnięciu założyłem ciasne stringi mojej żonki. Teraz po modyfikacjach skorzystała też ostatnio żonka bo wibracje są też przenoszone na penisa i moja żonka doszła nawet jak przestałem się w niej poruszać. Rada dla osób szukających takiego urządzenia: szukać jak najbardziej skierowanego do przodu i niezbyt długiego bo prostata jest maksymalnie na długość palca od zwieracza.

Mężczyzna

studd27

Cichy Podglądacz
Na gogle to różne osoby opowiadają a tu chodzi o kogoś kto praktykuje
Zaloz rekawice nitrylową, żeby uniknąć bakterii, nawilż lubrykantem do analu np. Durex są uniwersalne. Wygodnie będzie leżąc. Podczas zwyklej masturbacji, jak ambasador już w gotowości, wloz palec do srodka. Dosc plytko, powinienes wyczuć kulkę. Na początku poklepuj ją i obserwuj reakcje. Ja odczuwam takie rozproszone, przyjemne cieplo, ktore przeciąga się na cala dlugosc ambasadora. Erekcja też jest silniejsza. Technicznie jest to trochę skomplikowane i trudne, dlatego lepiej z kobietą.