• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masaż prostaty przez odbyt

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Lekarze czasem robili mi badanie per rectum, by zbadać mi prostatę. Powiem Wam, że nie było to dla mnie przyjemne. Bolało mnie potem w toalecie, gdy robiłem kupę.

D4iki

Cichy Podglądacz
I mnie spore doświadczenie 😁😈Jak żonka robi mi loda to często właśnie palucha wkłada mi w dupsko i masuje prostatę 😈😁Mega podniecające 😈😁
Potwierdzam , najlepsze lody w życiu.
Generalnie mocno polecam bo u mnie orgazm jest silniejsza niż standardowy sposób
U mnie to działa nawet trochę długo falowo, bo po lodziku z masażem to i orgazm z penetracji jest lepszy, mocniejszy

Mężczyzna

manio96

Cichy Podglądacz
Ja czasami jak sie masturbuje, to lubie sobie popiescic tez dziurke. Zazwyczaj po prostu palcami robie sobie masaz podczas walenia. O wiele obfitsze wytryski mam wtedy. Czasami tez uzywam zabawki. Mam masazer prostaty polaczony z aplikacja. Partnerka kiedys kupila i zostal :D Wsadzam go sobie w tyleczek, wlaczam na aplikacji jakis tryb i jazda. Doznania niesamowite, o wiele ciekawiej niz samo walenie.

Mężczyzna

Daro Dario

Cichy Podglądacz
Myslalem ze wytrysne razem z jadrami, kiedy pierwszy raz partnerka wlozyla palec w trakcie obciagania masowala moja dzurke czesto czy tez lizala , lecz kiedy wsunela palec orgazm nieziemski

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mój mąż ma dwa masażery. Sama też podczas zabawy oralnej od czasu do czasu paluszkiem zajmę się jego prostatą.