A skąd konkluzja, że to by byli 2 mali słabeusze?Dwóch nie uznaje . Nie zadaje się ze słabeuszami więc jeden mi wystarczy .

A skąd konkluzja, że to by byli 2 mali słabeusze?Dwóch nie uznaje . Nie zadaje się ze słabeuszami więc jeden mi wystarczy .
Nie czepliwy, tylko mały z charakteremAle czepliwy. Jeden da radę .
To się może polubimyNie czepliwy, tylko mały z charakterem![]()
Od jajec w góręAle mierzone od zewnętrznej, czy wewnętrznej strony?
Ja też nadrabiam charakterem mojego małegoNie czepliwy, tylko mały z charakterem![]()
Tak, ja też tak myślę. To może być początek wielkiej przyjaźniTo się może polubimy![]()
NapewnoTak, ja też tak myślę. To może być początek wielkiej przyjaźni![]()
A skąd my mamy to wiedzieć, czy miałeś jak banan?Witam czy ja mam małego członka który ma długość w zwodzie 13-14 cm kiedyś miałem zabieg na nim bo był jak banan skręcony? Wiem że długość to nie jest podstawa ale zawsze to męskość!!
Średnia w PL to właśnie 13-14 cm.....Witam czy ja mam małego członka który ma długość w zwodzie 13-14 cm kiedyś miałem zabieg na nim bo był jak banan skręcony? Wiem że długość to nie jest podstawa ale zawsze to męskość!!
Po pierwsze to jest średni kutas. I co nie tak z wygiętymi? Też fajne, mój facet miał.tzn ma nadal, tylko ja się nim już nie bawięWitam czy ja mam małego członka który ma długość w zwodzie 13-14 cm kiedyś miałem zabieg na nim bo był jak banan skręcony? Wiem że długość to nie jest podstawa ale zawsze to męskość!!
Generalnie ładnie to wszystko napisałeś, ale mam 2 uwagi.Zaczyna być to już nudne... tysięczny wątek na forum czy 5-10-15 cm to za mały, a potem czy 20-25-30 cm to też nie za mały.
Chwilę później ktoś się wypowiada, że technika jest ważniejsza od długości, następnie ktoś zarzuca, że jednak długość też jest ważna.
A czy ktokolwiek zwrócił uwagę, że kobiety bardzo mocno zwracają uwagę na klimat w łóżku i całą tą otoczkę klimatyczną? Nie raz gdy sama otoczka jest super, to kobieta po wszystkim nie skomplementuje, że zajebiście długiego masz, czy że zajebiście ja posuwałeś. Podziękuje Ci, że pomyślałeś o... muzyce, świecach, kajdankach, pejczyku czy innych detalach, które po połączeniu z seksem i zainteresowaniem jej potrzebami, utworzyły zajebisty klimat w łóżku.
Nie da się oszukać biologii ani fizyki. Chudy 15 cm da inne odczucia niż gruby 20 cm.IMO przy takim rozmiarze to problem w życiu seksualnym może być tylko i wyłącznie w Twojej głowie związany z jakimiś kompleksami czy coś, bo na bank nie z samym rozmiarem.