• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mam małego członka

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
No nie da się oszukać biologii. Zakład, że zdecydowanej większości kobiet gruby 20cm jedyne co sprawi to ból? :). To forum nie jest żadnym wyznacznikiem, to malutki promil kobiet w porównaniu do ogółu.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
No nie da się oszukać biologii. Zakład, że zdecydowanej większości kobiet gruby 20cm jedyne co sprawi to ból? :). To forum nie jest żadnym wyznacznikiem, to malutki promil kobiet w porównaniu do ogółu.
Nie byłbym taki pewien. W mojej ocenie, kiedy jest dobrze rozgrzana i nawilżona ( naturalnie lub sztucznie) może dać przyjemność wymieszaną z bólem.
Pamiętaj, że np klapsy też niby dają ból, a mimo wszystko podniecają kobiety. Tak samo np. ciągnięcie za włosy.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
No nie da się oszukać biologii. Zakład, że zdecydowanej większości kobiet gruby 20cm jedyne co sprawi to ból? :)

. To forum nie jest żadnym wyznacznikiem, to malutki promil kobiet w porównaniu do ogółu.
Jakimś wyznacznikiem jest. Kobiety tutaj nie mają powodu do ukrywania czegokolwiek, swoich upodobań, bo chroni je anonimowość.
Z drugiej strony, IMO, są tu kobiety z wysokim libido, bądź "wygłodniałe" ( inne by tu chyba nie wchodziły), a to ma zapewne wpływ na ich preferencje.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Dla mnie to trochę jałowa dyskusja, która nie będzie prowadzić do czegokolwiek. Wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienię: promil kobiet to nie jest grupa reprezentatywna, a faceci lubią sobie wmawiać, że kobiety potrzebują tylko 20cm, co doskonale widać po tym forum.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Dla mnie to trochę jałowa dyskusja, która nie będzie prowadzić do czegokolwiek. Wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienię: promil kobiet to nie jest grupa reprezentatywna, a faceci lubią sobie wmawiać, że kobiety potrzebują tylko 20cm, co doskonale widać po tym forum.
Wiesz....Ja nie twierdzę, że mały nie da przyjemności kobiecie. Twierdzę tylko, że na skali przyjemności będzie ona jednak niżej niż gdyby miał dużego.
Zgodzisz się, że intensywność orgazmu u kobiety może być różna?

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Najlepsze, że to faceci mają zazwyczaj największy problem i obsesję na punkcie swoich kutasów i ich rozmiaru. Pełno jest tu tematów o wielkości penisa albo o tym, że kobiety lubią duże penisy i większości zakładają je i wypowiadają się tam faceci.
Laski nie piszą postów „mój facet ma za małego penisa, co robić”. A już w ogóle nie zakładają tematów np. „mam za ciasną cipke”.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Trzeba dać im się wygadać, bo oni wiedzą swoje i chyba nic tego nie zmieni.
Najlepsze, że to faceci mają zazwyczaj największy problem i obsesję na punkcie swoich kutasów i ich rozmiaru. Pełno jest tu tematów o wielkości penisa albo o tym, że kobiety lubią duże penisy i większości zakładają je i wypowiadają się tam faceci.
Laski nie piszą postów „mój facet ma za małego penisa, co robić”. A już w ogóle nie zakładają tematów np. „mam za ciasną cipke”.
To piękne jak dwóch facetów wie lepiej czego pragnie kobieta, no komedia 🤦‍♀️
Szanowne Panie.

Po pierwsze, biologii, jak już stwierdziliśmy, nie oszukacie. Rozmiar ma znaczenie choćbyście się zapierały ile możecie.

Po drugie, popularność galerii kutasów pokazuje, że istnieje przynajmniej coś takiego jak fetysz wizualny u kobiet ( Myślę, że u facetów też może istnieć coś takiego jeśli chodzi o piersi lub tyłeczki kobiece)

Dziwi mnie takie wasze zapieranie się co do pewnych faktów.
Czyżby demaskowanie pewnych prawd było wam nie na rękę?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Po pierwsze, biologii, jak już stwierdziliśmy, nie oszukacie. Rozmiar ma znaczenie choćbyście się zapierały ile możecie.
Tak, widziałam, po tym zdaniu wszystkie powinnyśmy się zamknąć, bo to przecież argument ostateczny. Nikt nie pyta jak wygląda sytuacja u nas. Mam dildo takie szerokie, i długie na 20cm. Tylko aby mogło wejść to ja potrzebuję dłuższej pracy w tym temacie i rozciągania. Szybki seks by nawet odpadał totalnie. Używałam go w sumie kilka razy.

Zgodzę się, że jak jest mikry, no to może być problem, ale póki mówimy o średnich rozmiarach to serio można z nimi najwięcej podziałać.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Może dlatego, że faceci zazwyczaj nie narzekają na ciasność cipki 😁 Zazwyczaj im ciaśniejsza tym lepsza, o ile da się wcisnąć 😉
Porównaj sobie badania, które pokazują porównanie wielkości średnich penisów i wielkości uznawanych za idealne przez kobiety. Te drugie są trochę większe 😉

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Szanowne Panie.

Po drugie, popularność galerii kutasów pokazuje, że istnieje przynajmniej coś takiego jak fetysz wizualny u kobiet ( Myślę, że u facetów też może istnieć coś takiego jeśli chodzi o piersi lub tyłeczki kobiece)

Dziwi mnie takie wasze zapieranie się co do pewnych faktów.
Czyżby demaskowanie pewnych prawd było wam nie na rękę?

Ja nie napisałam, że rozmiar nie ma znaczenia. Tylko, że najwięcej gadacie o tym Wy - faceci.
Poza tym nie znam dziewczyny która z tego powodu by zostawiła chłopaka.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Czy masz jakiś prywatny problem z penisem? Wojujesz w każdym takim temacie.
Może mam, a może nie.
Temat jest jaki jest, a ja wypowiadam swoją opinię opartą na jakiś tam doświadczeniach I obserwacjach.
Masz z tym jakiś problem?
Wypowiedź swoje odmienne zdanie i tyle.
Niech każdy mądry człowiek, który to czyta , sam sobie odpowie na pewne pytania.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ja nie napisałam, że rozmiar nie ma znaczenia.
No to potwierdzasz co pisałem wcześniej. Facet chce czuć się dowartościowany i atrakcyjny seksualnie, a to może mu dać tylko kobieta. W kulturze przyjeło się mówić " facet z jajami( dużymi)" na tego silnego, atrakcyjnego, a bez jaj- słabego. Kultura, choćby poprzez wytwory język, wdziera się w świadomość i nieświadomość już od nardzin.
Tylko, że najwięcej gadacie o tym Wy - faceci.
Bo faceci chcą rozmiarami błysnąć nie tylko przed wami, ale i przed sobą nawzajem. To czysto samcza, biologiczna walka o samicę i rywalizacja o nią.
Czy to ma sens? Spytaj natury.
Poza tym nie znam dziewczyny która z tego powodu by zostawiła chłopaka.
Tak jak napisałem wcześniej. Są różne poziomy przyjemności, które może dać penis.
Mały nie da tego co duży. To oczywiste. Faceci muszą to zaakceptować i to wg mnie jest zdrowsze niż żyć ułudą.

Może nie zostawiła z tego jedynego powodu jego wielkości, ale może był on jednym z wielu powodów? Mogło tak być?

Trzeba też odróżnić " mogłabym być z facetem z małym" od " chciałabym być". To wskazuje na prawdziwe, niewymuszone niczym preferencje .

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry