Nie byłbym taki pewien. W mojej ocenie, kiedy jest dobrze rozgrzana i nawilżona ( naturalnie lub sztucznie) może dać przyjemność wymieszaną z bólem.No nie da się oszukać biologii. Zakład, że zdecydowanej większości kobiet gruby 20cm jedyne co sprawi to ból?. To forum nie jest żadnym wyznacznikiem, to malutki promil kobiet w porównaniu do ogółu.
No nie da się oszukać biologii. Zakład, że zdecydowanej większości kobiet gruby 20cm jedyne co sprawi to ból?![]()
Jakimś wyznacznikiem jest. Kobiety tutaj nie mają powodu do ukrywania czegokolwiek, swoich upodobań, bo chroni je anonimowość.. To forum nie jest żadnym wyznacznikiem, to malutki promil kobiet w porównaniu do ogółu.
Wiesz....Ja nie twierdzę, że mały nie da przyjemności kobiecie. Twierdzę tylko, że na skali przyjemności będzie ona jednak niżej niż gdyby miał dużego.Dla mnie to trochę jałowa dyskusja, która nie będzie prowadzić do czegokolwiek. Wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienię: promil kobiet to nie jest grupa reprezentatywna, a faceci lubią sobie wmawiać, że kobiety potrzebują tylko 20cm, co doskonale widać po tym forum.
To piękne jak dwóch facetów wie lepiej czego pragnie kobieta, no komedia![]()
Nie, ty akurat okNo jeżeli to było do mnie, to zacytuj proszę, gdzie wskazałem, że wiem lepiej czego pragnie kobieta :0
Nie, ty akurat ok
Trzeba dać im się wygadać, bo oni wiedzą swoje i chyba nic tego nie zmieni.
Najlepsze, że to faceci mają zazwyczaj największy problem i obsesję na punkcie swoich kutasów i ich rozmiaru. Pełno jest tu tematów o wielkości penisa albo o tym, że kobiety lubią duże penisy i większości zakładają je i wypowiadają się tam faceci.
Laski nie piszą postów „mój facet ma za małego penisa, co robić”. A już w ogóle nie zakładają tematów np. „mam za ciasną cipke”.
Szanowne Panie.To piękne jak dwóch facetów wie lepiej czego pragnie kobieta, no komedia![]()
że istnieje przynajmniej coś takiego jak fetysz wizualny u kobiet
Tak, widziałam, po tym zdaniu wszystkie powinnyśmy się zamknąć, bo to przecież argument ostateczny. Nikt nie pyta jak wygląda sytuacja u nas. Mam dildo takie szerokie, i długie na 20cm. Tylko aby mogło wejść to ja potrzebuję dłuższej pracy w tym temacie i rozciągania. Szybki seks by nawet odpadał totalnie. Używałam go w sumie kilka razy.Po pierwsze, biologii, jak już stwierdziliśmy, nie oszukacie. Rozmiar ma znaczenie choćbyście się zapierały ile możecie.
Może dlatego, że faceci zazwyczaj nie narzekają na ciasność cipkiLaski nie piszą postów „mój facet ma za małego penisa, co robić”. A już w ogóle nie zakładają tematów np. „mam za ciasną cipke”.
Szanowne Panie.
Po pierwsze, biologii, jak już stwierdziliśmy, nie oszukacie. Rozmiar ma znaczenie choćbyście się zapierały ile możecie.
Po drugie, popularność galerii kutasów pokazuje, że istnieje przynajmniej coś takiego jak fetysz wizualny u kobiet ( Myślę, że u facetów też może istnieć coś takiego jeśli chodzi o piersi lub tyłeczki kobiece)
Dziwi mnie takie wasze zapieranie się co do pewnych faktów.
Czyżby demaskowanie pewnych prawd było wam nie na rękę?
Może mam, a może nie.Czy masz jakiś prywatny problem z penisem? Wojujesz w każdym takim temacie.
Dziękuję, teraz już wszystko jasne.Może mam, a może nie.
No to potwierdzasz co pisałem wcześniej. Facet chce czuć się dowartościowany i atrakcyjny seksualnie, a to może mu dać tylko kobieta. W kulturze przyjeło się mówić " facet z jajami( dużymi)" na tego silnego, atrakcyjnego, a bez jaj- słabego. Kultura, choćby poprzez wytwory język, wdziera się w świadomość i nieświadomość już od nardzin.Ja nie napisałam, że rozmiar nie ma znaczenia.
Bo faceci chcą rozmiarami błysnąć nie tylko przed wami, ale i przed sobą nawzajem. To czysto samcza, biologiczna walka o samicę i rywalizacja o nią.Tylko, że najwięcej gadacie o tym Wy - faceci.
Tak jak napisałem wcześniej. Są różne poziomy przyjemności, które może dać penis.Poza tym nie znam dziewczyny która z tego powodu by zostawiła chłopaka.