• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mam małego członka

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Witam czy ja mam małego członka który ma długość w zwodzie 13-14 cm kiedyś miałem zabieg na nim bo był jak banan skręcony? Wiem że długość to nie jest podstawa ale zawsze to męskość!!
A skąd my mamy to wiedzieć, czy miałeś jak banan? 😆

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Witam czy ja mam małego członka który ma długość w zwodzie 13-14 cm kiedyś miałem zabieg na nim bo był jak banan skręcony? Wiem że długość to nie jest podstawa ale zawsze to męskość!!
Po pierwsze to jest średni kutas. I co nie tak z wygiętymi? Też fajne, mój facet miał.tzn ma nadal, tylko ja się nim już nie bawię

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Jeśli chodzi o rozmiar w pełnym wzwodzie 13-14 cm długośći to jest to średnia w naszym kraju ale nie liczy się rozmiar różdżki tylko magia którą można ją pokazać bo nie ważne jaki masz rozmiar ważna jest technika i umiejętności i to jest tak naprawdę ważne .
I nie rozumiem co ma do wielkości zabieg który przeszedłeś jak to napisałeś że miałeś skręcony jak banan i w czym ci to przeszkadzało

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
najważniejsze jest to żeby zaakceptować siebie jeśli sam tego nie zrobisz i będziesz miał cały czas jakieś wątpliwości co do swojego ciała i będziesz krępował się wstydził każdy jest inny więc przestań się przyjmować tym wszystkim co związane jest z rozmiarem wielkością

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Zaczyna być to już nudne... tysięczny wątek na forum czy 5-10-15 cm to za mały, a potem czy 20-25-30 cm to też nie za mały.
Chwilę później ktoś się wypowiada, że technika jest ważniejsza od długości, następnie ktoś zarzuca, że jednak długość też jest ważna.
A czy ktokolwiek zwrócił uwagę, że kobiety bardzo mocno zwracają uwagę na klimat w łóżku i całą tą otoczkę klimatyczną? Nie raz gdy sama otoczka jest super, to kobieta po wszystkim nie skomplementuje, że zajebiście długiego masz, czy że zajebiście ja posuwałeś. Podziękuje Ci, że pomyślałeś o... muzyce, świecach, kajdankach, pejczyku czy innych detalach, które po połączeniu z seksem i zainteresowaniem jej potrzebami, utworzyły zajebisty klimat w łóżku.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Zaczyna być to już nudne... tysięczny wątek na forum czy 5-10-15 cm to za mały, a potem czy 20-25-30 cm to też nie za mały.
Chwilę później ktoś się wypowiada, że technika jest ważniejsza od długości, następnie ktoś zarzuca, że jednak długość też jest ważna.
A czy ktokolwiek zwrócił uwagę, że kobiety bardzo mocno zwracają uwagę na klimat w łóżku i całą tą otoczkę klimatyczną? Nie raz gdy sama otoczka jest super, to kobieta po wszystkim nie skomplementuje, że zajebiście długiego masz, czy że zajebiście ja posuwałeś. Podziękuje Ci, że pomyślałeś o... muzyce, świecach, kajdankach, pejczyku czy innych detalach, które po połączeniu z seksem i zainteresowaniem jej potrzebami, utworzyły zajebisty klimat w łóżku.
Generalnie ładnie to wszystko napisałeś, ale mam 2 uwagi.
1. Myślę, że wszystko może mieć jakieś znaczenie. Zależy też pewnie od momentu podczas zbliżenia. Jak już jest ostro w trakcie, to czy będzie myśleć, o tych świecach na stole? Chyba już wtedy będzie skupiona na doznaniach z ciała.

2. Nawet jeśli kobieta czegoś nie powie, to nie znaczy, że nie pomyśli.

Nie zakładaj też z góry co zrobi, a czego nie zrobi kobieta. Bywa różnie.

Myślę sobie czasem, że operujemy na stereotypach dotyczących kobiet, że np to uległe, wrażliwe romantyczki....A przecież czasem to femmefatale, czy jakieś vampy albo dominy 😁😉

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy

Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry