• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Magda - moja szefowa

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Magda obróciła się wokół własnej osi...stała teraz tyłem do Mnie...pochyliła się opierając dłonie na kolanach... i wypinając kształtną pupę...dała Mi do zrozumienia,czego ode Mnie oczekuje... ;)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Złapałem za boki jej ud...gdzie były naprawdę cieniutkie sznureczki od stringów i je z Niej zdjąłem...ależ były wilgotne...nie minęła chwila...a już zanurzałem język w jej słodkim wnętrzu...między udami...soki mojej Szefowej ściekały po wewnętrznych stronach ud...starałem się jej łapczywie spijać z jej opalonego ciała...nie zmarnować ani kropelki... ;)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie przypadkowo byłem przez Szefową wyznaczany do takich zadań...byłem w tym naprawdę dobry...mam nadzieję,że cała firma słyszała głośne jęki Magdy... ;)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Wtedy,kładzie dłoń na przyrodzeniu swojego pracownika...mmm...Jej opalona rączka i te pomalowane na czerwono paznokcie na moim kroczu... 😃

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Potrafi również,bezceremonialnie,rozpiąć rozporek,włożyć tam rączkę i sprawdzić JEGO stan...Szefowej takich rzeczy nie odmówię...to Kobieta,która nie uznaje słowa "NIE"...:)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Gdy tak jeździ pupą,w tej naszej ulubionej czerwonej miniówie,po przyrodzeniu,to wtedy zgodzisz się wykonać każde,nawet najbardziej absurdalne,polecenie ;)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Dlatego,nie dalej jak kilka dni temu,zacząłem poranek od wymasowania i wycałowania stópek Szefowej. A tą część ciała Magda lubi mieć dokładnie wypieszczoną ;). Na koniec jeszcze musiałem Jej pomalować paznokcie u stóp na czerwono :).

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Każdy samiec ubiegający się o pracę w "Fematexie" musi liczyć się z tym,że Magda przejmie całkowitą kontrolę nad jego rozporkiem. Bo to nie praca dla każdego ;).

C

col.Greg

Guest
tupcio Jęczała bo czytała Twoją ocenę kwartalną którą dostała od kadrowej. Rozumiem, że lizanie tyłeczka to jedyny sposób na utrzymanie się w firmie, taka jest prawda.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
tupcio Jęczała bo czytała Twoją ocenę kwartalną którą dostała od kadrowej. Rozumiem, że lizanie tyłeczka to jedyny sposób na utrzymanie się w firmie, taka jest prawda.
Moją Ocenę przeprowadza sama Magda,niestety nie mogę zdradzić szczegółów Jej przeprowadzenia...wiesz...Magda...i Jej tyłeczek...;)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jak zdejmuję z Niej te czerwone,prześwitujące stringi,wiesz te na,które była składka na Mikołajki ;),to wówczas wiem,że warto nie mieć kolegów 😄.

C

col.Greg

Guest
tupcio Ja trochę rozumiem te fascynacje ale dupa szefowej nie może byc wiodącym elementem rozwoju firmy! Paulina powiedziała mi, że CZD planuje kontrolę w firmie. Ponoc cień dupy szefowej ciązy na wynikach ekonomicznych firmy. Wyniki są fałszowane przez pracowników, którzy maja na uwadze dolizanie jej krocza a nie dobro firmy. Budzi to niepokój zarzadu gdyz ich dupy pozostaja w pewnym sensie bez pokrycia.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
tupcio Ja trochę rozumiem te fascynacje ale dupa szefowej nie może byc wiodącym elementem rozwoju firmy! Paulina powiedziała mi, że CZD planuje kontrolę w firmie. Ponoc cień dupy szefowej ciązy na wynikach ekonomicznych firmy. Wyniki są fałszowane przez pracowników, którzy maja na uwadze dolizanie jej krocza a nie dobro firmy. Budzi to niepokój zarzadu gdyz ich dupy pozostaja w pewnym sensie bez pokrycia.
Jestem pewien? Bo Magda przedstawiła mi inna wersję zdarzeń 🤔 Mianowicie... samce tylko w taki sposób mogą wpłynąć na rozwój firmy...co więcej nasza Super-Seks-Szefowa powiedziała Mi,że nie może być takiej sytuacji,że wyjdzie do domu bez przeżytego orgazmu 😁 Więc,w pewnym sensie poświęcam się dla Was. Powinniście być Mi wdzięczni... :(