W lizaniu chyba jestem niezły,nie raz przecież słyszeliście jęki Magdytupcio Pewnie ,Ty dupolizie I donosicielu.
Moją Ocenę przeprowadza sama Magda,niestety nie mogę zdradzić szczegółów Jej przeprowadzenia...wiesz...Magda...i Jej tyłeczek...tupcio Jęczała bo czytała Twoją ocenę kwartalną którą dostała od kadrowej. Rozumiem, że lizanie tyłeczka to jedyny sposób na utrzymanie się w firmie, taka jest prawda.
Jestem pewien? Bo Magda przedstawiła mi inna wersję zdarzeń Mianowicie... samce tylko w taki sposób mogą wpłynąć na rozwój firmy...co więcej nasza Super-Seks-Szefowa powiedziała Mi,że nie może być takiej sytuacji,że wyjdzie do domu bez przeżytego orgazmu Więc,w pewnym sensie poświęcam się dla Was. Powinniście być Mi wdzięczni...tupcio Ja trochę rozumiem te fascynacje ale dupa szefowej nie może byc wiodącym elementem rozwoju firmy! Paulina powiedziała mi, że CZD planuje kontrolę w firmie. Ponoc cień dupy szefowej ciązy na wynikach ekonomicznych firmy. Wyniki są fałszowane przez pracowników, którzy maja na uwadze dolizanie jej krocza a nie dobro firmy. Budzi to niepokój zarzadu gdyz ich dupy pozostaja w pewnym sensie bez pokrycia.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |