No to problem ja mam przystrzyżone zgodnie z Kings Regulation do 0,5 cm, a więc jej szponki w skórę czaszki, pieprze taką rozkoszA potem...wiadomo...wplotła Mi swoje dłonie w moje włosy...i dociskała do krocza...nie mogłem nic zrobić...tylko pracować językiem...
Frajer. Ty nakładasz, a potem Stefan zlizujeAlbo jak pod Jej biurkiem siedzieć można i nakładać na te cuda krem/balsam
Widziałeś? Czy się chwalił? Nie daruję Mu,że wtedy ten mój ulubiony,srebrny szlafroczek zachlapałFrajer. Ty nakładasz, a potem Stefan zlizuje
Paula powiedziała mi,że jeżeli z taką częstotliwością będziesz wychwaląl szefową to zajmą sie Tobą dziewczyny z CZD. Eletroniczny paralizator na jajkach bedzię sie uaktywnial u Ciebie jeżeli różnica między postami będzie mniejsza niz 40 min. I lepiej żebys wtedy trzymał sie czegoś stałego np. mebla. Paula uruchomiła go na Stefanie gdy podszedł do niej mniej niż półtora metra, a wiesz jaki Stefi jest wielki. Gdy uruchomiła przycisk zawył tylko wyrżnął o posadzke i yszkodził 2 kafle podłogowe. Omija ja z daleka i nie patrzy już nawet na jej nogi - tak to działaJednak o nóżki TAKIEJ Szefowej trzeba dbać
Muszę dbać o PR Szefowej...żeby kandydatów do pracy nie brakło...bo lada dzień...nowa rekrutacja...Oby kandydaci...byli odpowiedni...inaczej...Magda się wkurzy...Paula powiedziała mi,że jeżeli z taką częstotliwością będziesz wychwaląl szefową to zajmą sie Tobą dziewczyny z CZD. Eletroniczny paralizator na jajkach bedzię sie uaktywnial u Ciebie jeżeli różnica między postami będzie mniejsza niz 40 min. I lepiej żebys wtedy trzymał sie czegoś stałego np. mebla. Paula uruchomiła go na Stefanie gdy podszedł do niej mniej niż półtora metra, a wiesz jaki Stefi jest wielki. Gdy uruchomiła przycisk zawył tylko wyrżnął o posadzke i yszkodził 2 kafle podłogowe. Omija ja z daleka i nie patrzy już nawet na jej nogi - tak to działa
A mógł ją zapytać czy ma na sobie majteczki to by nie bolało.
Była na tyle złośliwa, że nie pochyliła sie gdy sie zbliżał, typowa ich pułapka.
A Szefowa też zapewnia Ci takie "atrakcje"Dziewczyny mnie lubią. Zawsze gdy jesteśmy w strefie monitoringu to gdy się zbliżam albo unoszą spódniczkę, pochylają sie nieco, pdnożą nóżke sygnalizując ; uważaj greg, bo będzie bolało
Tupcio, nie jestem przcownikiem "Fematexu". Przyjmuje mnie w pomieszceniu z wyłączanym monitoringiem. Gdy wchodze ona juz jest na kolanach, albo wypięta i oparta o swoje biurko. Co Ci jeszcze ma pisać. Rozumiesz chyba jakie atrakcje mam u niejA Szefowa też zapewnia Ci takie "atrakcje"
Czyli znajomość z Magdą posuwa się ?Tupcio, nie jestem przcownikiem "Fematexu". Przyjmuje mnie w pomieszceniu z wyłączanym monitoringiem. Gdy wchodze ona juz jest na kolanach, albo wypięta i oparta o swoje biurko. Co Ci jeszcze ma pisać. Rozumiesz chyba jakie atrakcje mam u niej
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |