To dlatego kazała asystentce założyć ci klateczkę z kolcami. Trochę bolało co A ostrzegałem nigdy powyżej kostek!Dzisiaj dostąpiłem zaszczytu adorowania pięknych stópek swojej bogini.Nie wolno Mi było posunąć się powyżej linii kostek,robiłem to najlepiej jak potrafiłem,dawałem z Siebie wszystko. Moja wypukłość w spodniach nie umknęła uwagi mojej szefowej
Mmm... Rozchylić pośladki, całować i lizać tyłektupcio Moja dniówka skonczyła się tym, żę Magda złożyła siatkowe rękawiczki, chwyciła za fiuta i zaciągnęła mnie dopokoju rekreacyjnego. Tam stanęła przy stole, oparła się dłońmi o blat. Wypięła tyłeczek, już byłem za nią na kolanach. Wolno mi było rozchylic jej posladki. Stanęła nieco szerzej i ujrzałem całe jej krocze od tyłu Mogłem lizać i całowac, ale tylko tyłek. Myślałem, żę fiut mi eksploduję, trudno sie było opanować. Swiadomość okropnej kary powstrzymywała mnie od dalzych kroków. W pewnym momencie odwróciła się i powiedziała, żę mogę odejść. Byłem zdruzgotany i poszedłem do szatni. Tam dopadła mnie asystentka i siła założyła mi klatkę, żebym nie mógł sobie ulżyć. no rozpacz.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |