C
col.Greg
Guest
Pisz CV....Mmm... Rozchylić pośladki, całować i lizać tyłek
Pisz CV....Mmm... Rozchylić pośladki, całować i lizać tyłek
Tak,"ten" tyłek jest tego wart. Na samą myśl ogarnia Mnie ekstaza. Mógłbym tak spędzać każe 8h w pracyMmm... Rozchylić pośladki, całować i lizać tyłek
Muszę to rozważyć Ale podejrzewam, że takie lizanie tyłka to już wyższy stopień wtajemniczeniaPisz CV....
Wtedy to nie byłaby praca...Tak,"ten" tyłek jest tego wart. Na samą myśl ogarnia Mnie ekstaza. Mógłbym tak spędzać każe 8h w pracy
Tylko czekam aż Magda wyda Mi takie polecenie służbowe. Do zadania podejdę mega-profesjonalnieWtedy to nie byłaby praca...
Tam zaraz molestowania. Gdyby seksowna szefowa kazała wylizać sobie tyłeczek, wcale nie uznałbym tego za molestowanieZałóżcie związek zawodowy i domagajcie się molestowania w pracy
Tam zaraz molestowania. Gdyby seksowna szefowa kazała wylizać sobie tyłeczek, wcale nie uznałbym tego za molestowanie
Panowie! Gdyby Moja śliczna szefowa zleciła takie "dodatkowe obowiązki" to jestem gotów zrezygnować z kwartalnej premii. Gwarantuję,że żaden cm jej ślicznego tyłeczka nie zostanie zaniedbany.W imieniu klasy robotniczej żądamy ośmiodniowego tygodnia pracy i regularnego molestowania przez szefową!!!
Tak działa na Mnie nasza śliczna szefowa. Dlatego zapewne zostałem objęty zakazem masturbacji. Magda zapowiedziała Mi dzisiaj,że codziennie będzie sprawdzać czy trzymam się wytycznychtupcio Ch....j z penisem, czy klatka wytrzyma Przez Ciebie Magda zamówi tytanowe
Niech ona sprawdza wytyczne a ty sprawdzaj jej majteczkiTak działa na Mnie nasza śliczna szefowa. Dlatego zapewne zostałem objęty zakazem masturbacji. Magda zapowiedziała Mi dzisiaj,że codziennie będzie sprawdzać czy trzymam się wytycznych
Odbijają się jej przez spódnicę
Ale się gorąca atmosfera zrobiła...
TEN fantastyczny tyłek opięty tylko skąpym materiałem stringów...
Może wyobraźnia pokazuje to o czym marzysz s nie jak jest w realu.A wtedy nie mogę od Niego oderwać wzroku,jestem maksymalnie pobudzony,widzę jak cieniutki paseczek stringów znika między pośladkami. Tylko nie wiem czy widzę to "naprawdę" ,czy to nie efekt mojego nadmiernego pobudzenia względem tej fantastycznej kobiety
Możliwe,wykluczyć tego nie można,aczkolwiek możliwość podziwiania tych pośladków,nawet "zapakowanych" sprawia,że moja fascynacja tą boginią sięga zenitu
Możliwe,wykluczyć tego nie można,aczkolwiek możliwość podziwiania tych pośladków,nawet "zapakowanych" sprawia,że moja fascynacja tą boginią sięga zenitu
Te pośladki to nie jednego widzą mająMożliwe,wykluczyć tego nie można,aczkolwiek możliwość podziwiania tych pośladków,nawet "zapakowanych" sprawia,że moja fascynacja tą boginią sięga zenitu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |