Nie wyobrażam sobie po co ktoś miałby rozmawiać ze mną prywatnie, poza sytuacjami, które opisałeś poniżej czyli propozycjami różnego rodzaju. Staram się zrozumieć, że być może ktoś nie chce pisać o pewnych rzeczach publicznie, choć dla osoby o tak ekshibicjonistycznej naturze jak ja jest to bardzo trudne.
Może zabrzmi to egoistycznie, ale jestem tutaj głównie dla siebie, więc raczej nikomu na priv nie pomogę, ponieważ nie zaangażuje się w rozmowę która nie sprawia mi satysfakcji i nie wynika to ze złych doświadczeń, ale ogólnego podejścia do życia. Chciałabym żeby ludzie ogólnie, zarówno w realu jak i w internecie bardziej otwarcie mówili o swoim życiu erotycznym, ponieważ w moim odczuciu jest to najpiękniejszy element naszej egzystencji i szczerze jestem trochę zaskoczona krytyką dotycząca mojej misji
Rozumiem że nie każdego może interesować to co mam do powiedzenia, ale przecież nie jesteśmy w miejscu publicznym, a użytkownicy tego forum nie są grupą przedszkolaków.
Widzę różnicę. Pytam, która opcja jest prawidłowa i czy tylko jedna.
Lubię opowiadać o swoim życiu erotycznym możliwie publiczne, w tym problem. Nie wiem czy to zboczenie lub dewiacja? Wydawało mi się że nie, ale czuję się trochę tak traktowana. Gdzie mogę to robić jeśli nie tutaj ? Może znasz jakieś lepsze miejsce ?
Jak kogoś uważam za napalonego chama, to zamiast go ignorować staram się go naprostować, ale tak żebym też coś z tego miała (czyli priv odpada).
Ogólnie jednak macie rację, że moja reakcja na propozycję była oparta na stereotypach i ta rozmowa mogła przecież wyglądać całkiem inaczej, tak więc
@stary62 przepraszam za to, a
@Fragolina di Bosco oraz
@Image dziękuję za zwrócenie uwagi