• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Adrian222

Cichy Podglądacz
Ja zawsze bardzo lubiłem przebywać nago przy kobietach i przy każdej ze swoich dziewczyn swobodnie przebywałem nago jeśli była taka okazja.
Na niektórych dziewczynach robiło wrażenie to jak bardzo zmienna jest wielkość penisa i bardzo mi się podobało że tak zwracają na to uwagę.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Ostatnio byłam u przyjaciółki, wypiłyśmy troche wino, zrobiło się późno i zaproponowała bym przenocowała u niej. Znalazła mi jakąs koszulkę nocną i poszła spać. Ja chciałam się jeszcze wykąpać. Poszłam do łazienki i zaczęłam się rozbierać. Okno wychodzi na maly taras, a po jego drugiej stronie są okna od sypialni. Gdy sie rozbierałam zauważyłam, że ze swojej sypialni obserwuje mnie syn kolezanki. W pierwszej chwili sie speszyłam, ale zaraz postanowilam sie zabawic. Ściagałm ciuchy powoli, wyginałam sie na wszystkie strony i to było zajebiscie podniecające.