• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie cipki po wytrysku wewnątrz

Mężczyzna

Stopy

Podrywacz
Najlepsze było jak spuściłem się żonie na stopy a ona do mnie że teraz mam posprzątać językiem . Więc wylizalem wszystko i zamiast połknąć buziak dla żony i ona połknęła

Kobieta

Pati1991

Cichy Podglądacz
Cześć. Od pewnego czasu po seksie z moją partnerka oraz wytrysku w niej mam ochotę zrobić jej minetke. Chcę wylizać ją dokładnie. Wszystkie jej soczki wraz z moją sperma. Jak się na to panie zapatrujecie? Lubicie takie experymenty? Myślę że moja partnerka nie miałaby nic przeciwko.

Druga sprawa to po lodziku i spuście do buzi mam ochotę zacząć się namiętnie całować z moją partnerka. Chcę aby nie połknęła spermy tylko dała mi ją do buzi i byśmy się namiętnie całowali. Jakieś doświadczenia macie w tym temacie?

Pozdrawiam
Oszalała bym z radosci

S

Satyra

Guest
Spróbowałem kiedyś swojej spermy, byłem ciekaw czy tak samo smakuje jak pachnie, okazało się, że nie ma smaku. Zresztą to wydzielina z mojego organizmu wiec chyba sam tego spróbuję z moją 😛

Mężczyzna

Eunuch

Cichy Podglądacz
Cześć. Od pewnego czasu po seksie z moją partnerka oraz wytrysku w niej mam ochotę zrobić jej minetke. Chcę wylizać ją dokładnie. Wszystkie jej soczki wraz z moją sperma. Jak się na to panie zapatrujecie? Lubicie takie experymenty? Myślę że moja partnerka nie miałaby nic przeciwko.

Druga sprawa to po lodziku i spuście do buzi mam ochotę zacząć się namiętnie całować z moją partnerka. Chcę aby nie połknęła spermy tylko dała mi ją do buzi i byśmy się namiętnie całowali. Jakieś doświadczenia macie w tym temacie?

Pozdrawiam