Już chciałem napisać, że mają wyjebane, ale lepiej, że Ty to zrobiłaśTe brzydkie mają wyjebane i też wybrzydzają, bo mają jakieś swoje zasady![]()
Niby to samo, ale Twoje jednak lepsze

Już chciałem napisać, że mają wyjebane, ale lepiej, że Ty to zrobiłaśTe brzydkie mają wyjebane i też wybrzydzają, bo mają jakieś swoje zasady![]()
W sumie to jest ciekawy kontekst, ostatnio jeszcze z kimś o tym pisałemTe brzydkie mają wyjebane i też wybrzydzają, bo mają jakieś swoje zasady![]()
Brzydkie mają podobne rozumowanieŁadne dziewczyny - nie jakieś boginie piękna, ale naprawdę ładne dziewczyny - często uważają siebie za przeciętne, średnie i nierzadko przez własne niedocenienie odpychają od siebie facetówNie przyjmują komplementów o sobie, odrzucają panów, bo uważają, że wielu oszukuje, ściemnia, słodzi bo chce zaliczyć
Szczególnie jeżeli kiedyś spotkała je jakąś krzywda z rodzaju męskiego...
Fakt, zdarza się, ale trafiłem też na naprawdę piękne cnotki niewydymki, takie które miały wpojone, że facetom tylko jedno w głowie, trafiłem też na takie, które z kolei były w jakiś sposób niedostępne dla facetów, a wszyscy dookoła im mówili, że na pewno mają masę seksu, więc efekt był taki, że brały każdego który miał jaja zagadaćBrzydkie mają podobne rozumowanie![]()
Dzięki za info, brzydkich nie znam. nie dowiedziałbym się inaczejBrzydkie mają podobne rozumowanie![]()
Ile ludzi tyle podejśćFakt, zdarza się, ale trafiłem też na naprawdę piękne cnotki niewydymki, takie które miały wpojone, że facetom tylko jedno w głowie, trafiłem też na takie, które z kolei były w jakiś sposób niedostępne dla facetów, a wszyscy dookoła im mówili, że na pewno mają masę seksu, więc efekt był taki, że brały każdego który miał jaja zagadać
Naprawdę w tej kategorii mam poczucie, że jest najwięcej wariacji![]()
Polecam się na przyszłośćDzięki za info, brzydkich nie znam. nie dowiedziałbym się inaczej![]()
Mam po prostu lustro i nie oszukuję sama siebieJesteś damską wersją @PrzemoHarp?
Ale nadrabiasz charakteremMam po prostu lustro i nie oszukuję sama siebie![]()
DziękiAle nadrabiasz charakterem![]()
W jakim sensie? Rozwiń temat bo zaczyna być intrygująco.Jesteś damską wersją @PrzemoHarp?
W dodatku jesteś moją sąsiadką za co masz dodatkowe plusyDzięki![]()
Chodzi o post który napisała @kaamiW jakim sensie? Kolejny, którego boli dupa z powodu mojej obcenośc tutaj? Rozwiń temat bo zaczyna być intrygująco.
Najlepsze miastoW dodatku jesteś moją sąsiadką za co masz dodatkowe plusy![]()
@PrzemoHarp pewnie chodzi o to, że czasem narzekasz i ja narzekając automatycznie mam być Twoja kobieca wersjąChodzi o post który napisała @kaami
Wybacz, Twoja przyjaciółka mnie znowu "nakręciła" negatywnie, więc warczę na wszystkich naokoło...@PrzemoHarp pewnie chodzi o to, że czasem narzekasz i ja narzekając automatycznie mam być Twoja kobieca wersjąa ja w zasadzie nie narzekałam
Kurcze, dopiero śmiech D,arc dał mi do myśleniaIle ludzi tyle podejść
Polecam się na przyszłość
Ale nie wiesz jak wyglądam, więc w sumie nie możesz ocenićKurcze, dopiero śmiech D,arc dał mi do myślenia
A więc krótko - nie uważam Ciebie za brzydką !
Wbrew Twoich sugestiom![]()
Miałaś przecież avatar z kawałkiem siebie. Trochę wyobrażni, minimum znajomości ciała ludzkiego i można próbować układać puzzleAle nie wiesz jak wyglądam, więc w sumie nie możesz ocenić![]()
Okej, tu nie mam jak się doczepićMiałaś przecież avatar z kawałkiem siebie. Trochę wyobrażni, minimum znajomości ciała ludzkiego i można próbować układać puzzle![]()
Każdy może mieć inną opinięOczywiście opinie Twoich przyjaciółek -ogólnie dostępne na SF o niektórych walorach konstrukcji, tez pomagają![]()
To że chodzę na siłownię nie oznacza, że jestem ładnaNo i relacje z siłowni![]()
Ja mam permanentny bitchface, ale czasem mi się zdarzy uśmiechnąćPo za tym wrażenie ogólneKobieta, która potrafi się usmiechać nie może być brzydka
![]()
I teraz mogę zasnąć snem sprawiedliwego![]()