Dokładnie, każdy ma indywidualne potrzebyNie wszyscy mają wysokie potrzeby w tym zakresie, sama znam takie osoby.
Dokładnie, każdy ma indywidualne potrzebyNie wszyscy mają wysokie potrzeby w tym zakresie, sama znam takie osoby.
HEY SKARBIE SKĄD JESTEŚ Ja z Bielsko-Biała
Rozumiem, że gustujesz w mężczyznachHEY SKARBIE SKĄD JESTEŚ Ja z Bielsko-Biała
I ten przypadek tylko potwierdza, że na tym świecie idiotów nie brakuje. Trafia się facetowi normalna, fajna i ładna dziewczyna i on wieje tylko dlatego, że ona jest jest dziewicą i mu się do tego przyznaje? Po prostu kretyn.Mam przyjaciółkę, która ma 30 lat i jest dziewicą. I jest normalną, ładną, fajną dziewczyną. Ale tak wyszło, że długo nie poznała nikogo, z kim chciałaby przeżyć swój pierwszy raz. Po prostu chciała to zrobić z kimś, w kim się zakocha. Gdy już poznała (a to było kilka lat temu) i się mu przyznała, że jeszcze nie uprawiała seksu, to facet od razu uciekł. I teraz ma uraz i po prostu się boi komukolwiek do tego przyznać. I według mnie to jest po prostu chore, że osoba która w tym wieku jeszcze nie uprawiała seksu, albo która by nie uprawiała seksu jakiś dłuższy czas (np 3 lata) jest traktowana z tego powodu jakby coś z nią było nie tak.
Moja też i traktowałem to jako zaszczyt. Najpewniej intencje tego faceta nie były uczciwe.moja żona gdy się poznaliśmy, też była dziewicą
.oze poprostu nie chadza do.lozka z byle kim i byle jakości sex,nie chce.Czesc czy możliwe żeby ładna laska nie uprawiala 3 lata seksu ?
Ja podobna sytuacja, nie znalazłem tej jedynej, mam 31 lat i chyba umrę jako prawiczekMam przyjaciółkę, która ma 30 lat i jest dziewicą. I jest normalną, ładną, fajną dziewczyną. Ale tak wyszło, że długo nie poznała nikogo, z kim chciałaby przeżyć swój pierwszy raz. Po prostu chciała to zrobić z kimś, w kim się zakocha. Gdy już poznała (a to było kilka lat temu) i się mu przyznała, że jeszcze nie uprawiała seksu, to facet od razu uciekł. I teraz ma uraz i po prostu się boi komukolwiek do tego przyznać. I według mnie to jest po prostu chore, że osoba która w tym wieku jeszcze nie uprawiała seksu, albo która by nie uprawiała seksu jakiś dłuższy czas (np 3 lata) jest traktowana z tego powodu jakby coś z nią było nie tak.
Tacy mężczyźni jak Ty to wyjątkowa rzadkość. I mówię to w pozytywnym znaczeniu tego słowa.Ja podobna sytuacja, nie znalazłem tej jedynej, mam 31 lat i chyba umrę jako prawiczek
Co to znaczy "my kobiety"? Nie wszystkie wybierają takich mężczyzn. Zgadzam się że duża część ale nie wszystkie.@piotr: laski dają tylko"
- z tzw wielkiej miłości
- jeśli wyczuja, że potem od faceta mozna wyciągnąć kasę
- za kasę,
@niezrozumiana: serio? to czemu Wy kobiety wybieracie doświadczonych?
Zresztą przy obecnym podejściu kobiet to lepiej znaleźć jakąś "autostopowiczkę"
To mam szczęście, że tylko z kobietami miałem doczynienia@piotr: laski dają tylko"
- z tzw wielkiej miłości
- jeśli wyczuja, że potem od faceta mozna wyciągnąć kasę
- za kasę,
Czy wierzyłeś lub nadal wierzysz w mit "tej jedynej"?Ja podobna sytuacja, nie znalazłem tej jedynej, mam 31 lat i chyba umrę jako prawiczek
W Polsce nie są wyjątkowi. W Polsce są miliony samotników. Jak można zauważyć, nie brakuje prawiczków po trzydziestce.Tacy mężczyźni jak Ty to wyjątkowa rzadkość. I mówię to w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Tak, ja nie uprawiałam jeszcze wglCzesc czy możliwe żeby ładna laska nie uprawiala 3 lata seksu ?