• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Laska 3 lata bez seksu

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Te brzydkie mają wyjebane i też wybrzydzają, bo mają jakieś swoje zasady 😉
W sumie to jest ciekawy kontekst, ostatnio jeszcze z kimś o tym pisałem 🤔
Zauważyłem często powtarzający się schemat który oczywiście nie jest regułą 🙏
Ładne dziewczyny - nie jakieś boginie piękna, ale naprawdę ładne dziewczyny - często uważają siebie za przeciętne, średnie i nierzadko przez własne niedocenienie odpychają od siebie facetów 🥲 Nie przyjmują komplementów o sobie, odrzucają panów, bo uważają, że wielu oszukuje, ściemnia, słodzi bo chce zaliczyć 🙄 Szczególnie jeżeli kiedyś spotkała je jakąś krzywda z rodzaju męskiego...
Dziewczyny które nie zostały zaliczone przez powszechne normy piękna z kolei często mają wysokie oczekiwania... W sumie zawsze się zastanawiałem z czego to wynika 🤔
Może wiedzą, że jest średnio i mają poczucie, że jak będą jeszcze łatwe to już będzie masakra 😅
Co do tych pięknych to mam wrażenie, że tu nie ma reguły...
Pomijając oczywiście fakt, że każda Kobieta jest inna na swój własny kobiecy sposób 🫠

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Ładne dziewczyny - nie jakieś boginie piękna, ale naprawdę ładne dziewczyny - często uważają siebie za przeciętne, średnie i nierzadko przez własne niedocenienie odpychają od siebie facetów 🥲 Nie przyjmują komplementów o sobie, odrzucają panów, bo uważają, że wielu oszukuje, ściemnia, słodzi bo chce zaliczyć 🙄 Szczególnie jeżeli kiedyś spotkała je jakąś krzywda z rodzaju męskiego...
Brzydkie mają podobne rozumowanie 😊

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Brzydkie mają podobne rozumowanie 😊
Fakt, zdarza się, ale trafiłem też na naprawdę piękne cnotki niewydymki, takie które miały wpojone, że facetom tylko jedno w głowie, trafiłem też na takie, które z kolei były w jakiś sposób niedostępne dla facetów, a wszyscy dookoła im mówili, że na pewno mają masę seksu, więc efekt był taki, że brały każdego który miał jaja zagadać 😅
Naprawdę w tej kategorii mam poczucie, że jest najwięcej wariacji 🤔

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Fakt, zdarza się, ale trafiłem też na naprawdę piękne cnotki niewydymki, takie które miały wpojone, że facetom tylko jedno w głowie, trafiłem też na takie, które z kolei były w jakiś sposób niedostępne dla facetów, a wszyscy dookoła im mówili, że na pewno mają masę seksu, więc efekt był taki, że brały każdego który miał jaja zagadać 😅
Naprawdę w tej kategorii mam poczucie, że jest najwięcej wariacji 🤔
Ile ludzi tyle podejść 😊
Dzięki za info, brzydkich nie znam. nie dowiedziałbym się inaczej😊
Polecam się na przyszłość

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
Ale nie wiesz jak wyglądam, więc w sumie nie możesz ocenić 😉
Miałaś przecież avatar z kawałkiem siebie. Trochę wyobrażni, minimum znajomości ciała ludzkiego i można próbować układać puzzle;)
Oczywiście opinie Twoich przyjaciółek -ogólnie dostępne na SF o niektórych walorach konstrukcji, tez pomagają🤭
No i relacje z siłowni;)
Po za tym wrażenie ogólne😊 Kobieta, która potrafi się usmiechać nie może być brzydka:p
I teraz mogę zasnąć snem sprawiedliwego😅

Ostatnia edycja:
Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Miałaś przecież avatar z kawałkiem siebie. Trochę wyobrażni, minimum znajomości ciała ludzkiego i można próbować układać puzzle;)
Okej, tu nie mam jak się doczepić 🤣
Oczywiście opinie Twoich przyjaciółek -ogólnie dostępne na SF o niektórych walorach konstrukcji, tez pomagają🤭
Każdy może mieć inną opinię 😉
No i relacje z siłowni;)
To że chodzę na siłownię nie oznacza, że jestem ładna 😀
Po za tym wrażenie ogólne😊 Kobieta, która potrafi się usmiechać nie może być brzydka:p
Ja mam permanentny bitchface, ale czasem mi się zdarzy uśmiechnąć 😂
I teraz mogę zasnąć snem sprawiedliwego😅
🤣🤣