Odczucia będą dziwne dla kogoś kto pierwszy raz ma takie doświadczenie z piercingiem intymnym bo jak dla mnie to jedynie silniejsze pobudzenie taki kolczyk w sutku i między nóżkamiMiałem okazję być w łóżku z kobietą z przebitymi sutkami. Było to ...dziwne. Nawet nie chodzi o to że nie było mi przyjemnie,ale nie chciałem jej zrobić krzywdy.
No ja posiadam i wstawiłem teraz pewnie czeka mnie lincz że strony forumowiczów![]()
![]()
Przekłucie u każdego inaczej się goi, każdy ma inne ciałko ale te 4-6 miesięcy trzeba liczyćI mnie się bardzo podoba ALBERT i bardzo poważnie się zastanawiam nad przekłuciem go . Może nie w takim rozmiarze , ale jako pełne kółko Tak ! Ciekawi mnie tylko jak długo się goi i jaki rozmiar na początek ?! Ktoś coś podpowie ?
Aha i jeszcze jedno: czy krwawienie po przekłuciu jest w tym miejscu normą? Jeśli tak, to jak długo rana może krwawić i z jaką intensywnością? Dzięki za info.Będę niedługo robił Prince'a Alberta. Planuję włożyć kółko o średnicy 10mm z szybokozamykaczem. Na początek Pręt 1,6 mm. Docelowo średnica pręta 3 mm.
Z doświadczenia posiadaczy takiego piercingu, długo się to goi? Po ilu tygodniach w praktyce pierwszy seks?
Czy ktoś miał jakieś problemy z wygojeniem lub powikłania?
Jak reagują na to przekłucie prezerwatywy? Mam zamiar go dosyć ciasno spasować, na pewno nie chcę takiego wielkiego kolczyka jak ma @Boy666. Bardziej chodzi mi o stronę estetyczną niż przydłużanie sobie kuźki. Teoretycznie będzie on podczas bzykania wsparty o tkankę penisa, ale jak jest z tym w praktyce?
Raczej dwa miesiące zero sexu jeśli ma się wygoićDziś zrobiłem PA. Sam moment przekłucia - serio, zero bólu. Był spory ładunek emocji przed i w trakcie, więc powiedziałbym nawet, że przyjemnie będę to wspominał
Za to krwotok, jak ze zarzynanej świni. Mam nadzieję, że będzie goić się dobrze.
Na razie bardzo mi się podoba i czuję że zostanie u mnie na dluuugo...
Trzymajcie kciuki, bo od dziś zero ruchania przez co najmniej 2 tygodnie![]()
Obstawiam jednak, że bliżej miesiąca. Goi się świetnie. Przestało się sączyć po 3 dniu. Po niecałym tygodniu, nie czuję już żadnego dyskomfortu.Raczej dwa miesiące zero sexu jeśli ma się wygoić![]()
No hejka i jak twój PAObstawiam jednak, że bliżej miesiąca. Goi się świetnie. Przestało się sączyć po 3 dniu. Po niecałym tygodniu, nie czuję już żadnego dyskomfortu.
Wydaje mi się że, Albert to strzał w dychę jeśli ktoś lubi kolczyki intymne. Anatomicznie to idealne miejsce na przekłucie. Wygląda świetnie i rozrywkową funkcję podczas zabaw w łóżku też spełnia![]()
Siemka! PA wygojony. Po kilku kombinacjach z kształtem i rozmiarem poprzestałem na labrecie o gr. pręta 1.6 mm i kulce 5 lub 6 mm (ta kulka, to tak na prawdę jedyny widoczny element kolczyka u nasady żołądzia). Wszelkie kółka sobie odpuściłem, bo pomimo, że wyglądają spoko, to są strasznie frustrujące - strumień moczu jest przy nich nieprzewidywalny. Podgięta sztanga też wygląda dobrze, ale zmienia swoją pozycję i to też na dłuższą metę denerwuje.No hejka i jak twój PAjuż wygojony , jaki rozmiar i kształt kolczyka masz ?
Czy się poddałeś i kolczyk zdjęty.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Ktoś lubi temat dojrzewania i incest? | Fantazje erotyczne | 1 | |
N | Czy jest tu ktoś kto narysuje akty ołówkiem na zamówienie? | Poza tematem | 3 | |
L | Ktoś chętny żeby się oddać? | Ogłoszenia | 2 | |
M | Ktoś chętny na cyferek M 27l | Seks fotki i filmy | 4 | |
B | Ktoś Słupsk? | Seks | 0 |