Dokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisaCzego szukałaś na zdjęciach?
Dokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisaCzego szukałaś na zdjęciach?
Czyli nie mam ładnegoDokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisa
Po prostu tamte dwa mnie wyjątkowo natchnęły w tym środowym wysypie fotekCzyli nie mam ładnego
Spoko, spoko, żartuje sobie przecieżPo prostu tamte dwa mnie wyjątkowo natchnęły w tym środowym wysypie fotek
Oj @Krystyna.XWracając do tematu tego posta, bo widzę mocne oddalenie od niego, to należy/powinnam/chcę podać i ja swoją listę.
@Image
@Shiro
@d0n0r@
@Jedenon
@Szczep
@drilll
Lista zapewne niekompletna i kogoś pominęłam, za co pominiętych przepraszam.
Kolejność na liście jest całkowicie przypadkowa i nie mająca nic wspólnego z siłą chęci na wydymanie mnie przez ten nick.
Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości
No co? Szczeram do bólu.
Wracając do tematu tego posta, bo widzę mocne oddalenie od niego, to należy/powinnam/chcę podać i ja swoją listę.
@Image
@Shiro
@d0n0r@
@Jedenon
@Szczep
@drilll
Lista zapewne niekompletna i kogoś pominęłam, za co pominiętych przepraszam.
Kolejność na liście jest całkowicie przypadkowa i nie mająca nic wspólnego z siłą chęci na wydymanie mnie przez ten nick.
Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości
Kurcze miło mi. Nawzajem, mimo, że nigdy Cię nie widziałam, to muszę przyznać że, masz fajną głowę, taką HOTWłaśnie sobie przypomniałam, że pomiziałabym też @honey Słodkość.
To się porobiło...Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości
I z czego (ten chichot)?To się porobiło... :chichot:
Łapa na myszy mi się omsknęłaI z czego (ten chichot)?
Pozdrawiam
Nie na moja myszkę czasem.Łapa na myszy mi się omsknęła
Nie na moja myszkę czasem.
Gdyby twoja myszka byla w pobliżu to na pewno by się poklikaloNie na moja myszkę czasem.
Patrząc na wpisy @Solstafir w wątkach poświęconych dominacji - zazdroszczę Ci, @BlackswanNo ja tu jednego wyruchałam @Solstafir (a technicznie rzecz biorąc on mnie) i to nie raz i nie dwa
Ale on zrezygnował, to nadal hot?@Konik121 - pociąga mnie władza.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 1 | |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 127 | ||
Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 | ||
J | Jakaś realna duszyczka płci pięknej z podkarpacia? | Ogłoszenia | 0 |