Dokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisaCzego szukałaś na zdjęciach?
Dokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisaCzego szukałaś na zdjęciach?
Czyli nie mam ładnegoDokładnie tego, co przedstawiały. Ładnego penisa![]()
Po prostu tamte dwa mnie wyjątkowo natchnęły w tym środowym wysypie fotekCzyli nie mam ładnego![]()
Spoko, spoko, żartuje sobie przecieżPo prostu tamte dwa mnie wyjątkowo natchnęły w tym środowym wysypie fotek![]()
Oj @Krystyna.XWracając do tematu tego posta, bo widzę mocne oddalenie od niego, to należy/powinnam/chcę podać i ja swoją listę.
@Image
@Shiro
@d0n0r@
@Jedenon
@Szczep
@drilll
Lista zapewne niekompletna i kogoś pominęłam, za co pominiętych przepraszam.
Kolejność na liście jest całkowicie przypadkowa i nie mająca nic wspólnego z siłą chęci na wydymanie mnie przez ten nick.
Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości![]()
![]()
No co? Szczeram do bólu.
Wracając do tematu tego posta, bo widzę mocne oddalenie od niego, to należy/powinnam/chcę podać i ja swoją listę.
@Image
@Shiro
@d0n0r@
@Jedenon
@Szczep
@drilll
Lista zapewne niekompletna i kogoś pominęłam, za co pominiętych przepraszam.
Kolejność na liście jest całkowicie przypadkowa i nie mająca nic wspólnego z siłą chęci na wydymanie mnie przez ten nick.
Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości![]()
![]()
Kurcze
To się porobiło...Na osobne i szczególne ujęcie zasługuje tu @Indragor, do którego wzdycham od wielu, wielu lat naszej znajomości![]()
![]()
I z czego (ten chichot)?To się porobiło... :chichot:
Łapa na myszy mi się omsknęłaI z czego (ten chichot)?
Pozdrawiam![]()
Nie na moja myszkę czasem.Łapa na myszy mi się omsknęła![]()
Nie na moja myszkę czasem.![]()
Gdyby twoja myszka byla w pobliżu to na pewno by się poklikaloNie na moja myszkę czasem.![]()
Patrząc na wpisy @Solstafir w wątkach poświęconych dominacji - zazdroszczę Ci, @BlackswanNo ja tu jednego wyruchałam @Solstafir (a technicznie rzecz biorąc on mnie) i to nie raz i nie dwa![]()
Ale on zrezygnował, to nadal hot?@Konik121 - pociąga mnie władza.![]()
NiezmiennieAle on zrezygnował, to nadal hot?![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 5 | |
![]() |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 135 | |
![]() |
Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 | |
J | Jakaś realna duszyczka płci pięknej z podkarpacia? | Ogłoszenia | 0 |