Chyba muszę edytować listę
Bo osobiście to nie chciałabym tu nikogo wyruchać (no wybitnie nie leży mi to słowo, nic nie poradzę).I tak żadna już nie pisze kogo by wyruchała to co za różnica co tu się dzieje
To może wygrzmocić?Bo osobiście to nie chciałabym tu nikogo wyruchać (no wybitnie nie leży mi to słowo, nic nie poradzę).
W przypadku kobiet najbardziej pasowałoby Mi słowo: uwieśćTo może wygrzmocić?
A tu chodzi o twarde konkrety, a nie jakieś pitu pituW przypadku kobiet najbardziej pasowałoby Mi słowo: uwieść
Ha, wiedziałem, że przez to określenie dużo kobiet się nie wypowiada.Bo osobiście to nie chciałabym tu nikogo wyruchać (no wybitnie nie leży mi to słowo, nic nie poradzę).
Zgadza się, dość dosadne określenie.Ha, wiedziałem, że przez to określenie dużo kobiet się nie wypowiada.
Ogólnie popieram. Wydaje mi się, że Wy jako kobiety nie macie żadnego sensu/profitu w poznawaniu jakichś zboczonych napalonych nieznajomych facetów z jakiegoś tam forum, a tym bardziej seksu z nimi. Można se pisać dla jaj, tak jak inni, ale ogólnie takie coś byłoby mega creepy (i pewnie niezbyt bezpieczne i mądre). A przecież spokojnie sobie kogoś na żywo poznacie.Bo osobiście to nie chciałabym tu nikogo wyruchać (no wybitnie nie leży mi to słowo, nic nie poradzę).
ale myślisz, że tu kobiety nie bawią się w fantazjowanie o facetach stąd?Ogólnie popieram. Wydaje mi się, że Wy jako kobiety nie macie żadnego sensu/profitu w poznawaniu jakichś zboczonych napalonych nieznajomych facetów z jakiegoś tam forum, a tym bardziej seksu z nimi. Można se pisać dla jaj, tak jak inni, ale ogólnie takie coś byłoby mega creepy (i pewnie niezbyt bezpieczne i mądre). A przecież spokojnie sobie kogoś na żywo poznacie.
No ale przecież piszę, że fantazjowanie/pisanie to ok jeszcze. Ale jeśli ktoś by się spotkał, to już by było dziwne mocno.ale myślisz, że tu kobiety nie bawią się w fantazjowanie o facetach stąd?
Nie widzę w tym nic dziwniejszego niż spotkanie z jakiegokolwiek innego portalu. Znam małżeństwa, które poznały się na forach erotycznych. Ale tak, powiesz, że mam dziwnych znajomych. Wiem, lubię jak nie są nudniNo ale przecież piszę, że fantazjowanie/pisanie to ok jeszcze. Ale jeśli ktoś by się spotkał, to już by było dziwne mocno.
Nie możesz sobie zmieniać definicji jak chcesz - ty opisujesz rzekomy efekt bycia bad boyem, czyli to, że zalicza. To błąd logiczny - efekt nie moze być przyczyną sam w sobie.Bad boy to chociażby gość, który skacze od dziewczyny do dziewczyny i ma sporo seksu z masą różnych dziewczyn. A to też podnieca dziewczyny, gdy facet ma spore doświadczenie.
Z byciem przystojnym to kwestia gustu - niektórym się podobam, niektórym nie. Z byciem zabawnym - mam specyficzny humor, niektórym pasuje, niektórym zdecydowanie nie.to zostaje bycie przystojnym i zabawnym. Nic mi nie przychodzi do głowy
Co nie zmienia faktu, że to jest bardzo rzadkie takie poznawanie się. I dość ryzykowne. I raczej nie jest to coś, do czego się przyznasz przed rodziną/znajomymi, że poznało się drugą połowkę na portalu/forum xxx.Nie widzę w tym nic dziwniejszego niż spotkanie z jakiegokolwiek innego portalu. Znam małżeństwa, które poznały się na forach erotycznych. Ale tak, powiesz, że mam dziwnych znajomych. Wiem, lubię jak nie są nudni
Możesz się bardzo pomylić tak zakładając. Co do rozmowy z bliskimi, być może nie każdy się tym pochwali, ale poznawanie się...Może być mniej ryzykowne niż np tinder itp. Często w takich miejscach ludzie poznają się nieco dłużej przed spotkaniem w realu.Co nie zmienia faktu, że to jest bardzo rzadkie takie poznawanie się. I dość ryzykowne. I raczej nie jest to coś, do czego się przyznasz przed rodziną/znajomymi, że poznało się drugą połowkę na portalu/forum xxx.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 1 | |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 127 | ||
Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 | ||
J | Jakaś realna duszyczka płci pięknej z podkarpacia? | Ogłoszenia | 0 |