Ale to temat gdzie Panie proszą PanówEmka . Mega sexy Kobieta i jako nie liczna z forumowiczek eksponuje swój seksapil na forum![]()
Ale to temat gdzie Panie proszą PanówEmka . Mega sexy Kobieta i jako nie liczna z forumowiczek eksponuje swój seksapil na forum![]()
Heh doprawdy ?Ale to temat gdzie Panie proszą Panów![]()
Dziękuję <3Jeśli tylko przelecieć, to mam swoją listę stworzoną na podstawie wątku zdjęciowego ptaków:
@Kornik95
@naughTY
@Natak
@czachusss
@Priamo Ferro
@JasonBourne
@Slavo - penis jak z obrazka
@distrteeed
Dobra to tak z głowy, które zapamiętałam. Po tych czuje, że fajnie by było poskakać![]()
Jeśli tylko przelecieć, to mam swoją listę stworzoną na podstawie wątku zdjęciowego ptaków:
@Kornik95
@naughTY
@Natak
@czachusss
@Priamo Ferro
@JasonBourne
@distrteeed
Dobra to tak z głowy, które zapamiętałam. Po tych czuje, że fajnie by było poskakać![]()
Moja samcza próżność została bardzo mile połechtana. DziękujęJeśli tylko przelecieć, to mam swoją listę stworzoną na podstawie wątku zdjęciowego ptaków:
@Kornik95
@naughTY
@Natak
@czachusss
@Priamo Ferro
@JasonBourne
@distrteeed
Możesz podziękować we fotkowym. Tak tylko podsuwam pomysł.Moja samcza próżność została bardzo mile połechtana. Dziękuję![]()
Zgadzam się w pełni. Trudno wypowiadać się o kimś, z kim nie miało się stycznościWidzę niestety sporą, acz nie 100%-ową zależność między aktywnością tych użytkowników, a listą, ale jak inaczej poznać, kto/co wpada w oko?
Może czas pomyśleć o oddzielnych kontach(Ona) Krótko tutaj bawię, ale z racji podglądania wypowiedzi, czatu, kilku rozmów w tle i oczywiście fotek, o których tak głośno może uda mi się wytypować kilku "faworytów"![]()
Chwała bogu swojego nie wrzuciłemJeśli tylko przelecieć, to mam swoją listę stworzoną na podstawie wątku zdjęciowego ptaków:
@Kornik95
@naughTY
@Natak
@czachusss
@Priamo Ferro
@JasonBourne
@distrteeed
Może czas, może nieMoże czas pomyśleć o oddzielnych kontach
A tak swoją drogą to u Was dziewczyny sporo roboty, długie coś te listy, ale to chyba tylko dobrze świadczy o panach z tego forum![]()
W sumie, zależy w jakim aspekcie. Na podstawie czyichś wypowiedzi - doboru słów, sposobu formułowania zdań, stylu, wyrażanych poglądów, sposobu odnoszenia się do innych itd. - można wywnioskować o tym kimś sporo rzeczy. A przynajmniej: często tak jest. Bo zdarza się, że mimo wszystko trudno jest kogoś rozszyfrować, np. z powodu enigmatycznego stylu wypowiedzi czy częstej wieloznaczności. Z niektórymi tak jest.Trudno wypowiadać się o kimś, z kim nie miało się styczności
Mmm ... koniec świata(Ona) Krótko tutaj bawię, ale z racji podglądania wypowiedzi, czatu, kilku rozmów w tle i oczywiście fotek, o których tak głośno może uda mi się wytypować kilku "faworytów"
@Jedenon
@WifeSlyer
@Shiro, nie będę Cię prześladować, ale fotkę zobaczyć któregoś razu zdążyłam
@Copuletti
@Techniczny95
@adamoginski
@Lekkiczar
Kolejność przypadkowa.
Widzę niestety sporą, acz nie 100%-ową zależność między aktywnością tych użytkowników, a listą, ale jak inaczej poznać, kto/co wpada w oko?
Jeśli bez prześladowania to spoko(Ona) Krótko tutaj bawię, ale z racji podglądania wypowiedzi, czatu, kilku rozmów w tle i oczywiście fotek, o których tak głośno może uda mi się wytypować kilku "faworytów"
@Jedenon
@WifeSlyer
@Shiro, nie będę Cię prześladować, ale fotkę zobaczyć któregoś razu zdążyłam
@Copuletti
@Techniczny95
@adamoginski
@Lekkiczar
Kolejność przypadkowa.
Widzę niestety sporą, acz nie 100%-ową zależność między aktywnością tych użytkowników, a listą, ale jak inaczej poznać, kto/co wpada w oko?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 5 | |
![]() |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 135 | |
![]() |
Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 | |
J | Jakaś realna duszyczka płci pięknej z podkarpacia? | Ogłoszenia | 0 |