Napiszę jak to wygląda z drugiej strony. Byłem kiedyś u kolegi. Był już żonaty. Sporo wypiliśmy alko. Jego kobieta powiedziała że już musi nas pożegnać. Za jakieś pół godziny kolega wyszedł i po chwili wrócił. Poprosił bym mu pomógł z żoną bo utknęła w wannie. Gorąca kąpiel całkiem ją dobiła. Weszła i spała, albo jak ktoś woli zaliczyła zgon. Najbardziej podjarał mnie cienki paseczek na jej pipce. Wyglądało to mega. Faktycznie nie łatwo było ją wyciągnąć. Mokra i śliska. Ale we dwóch daliśmy radę. Posadziliśmy ją na brzegu wanny. Ją ją trzymałem on wycierał. Później zatargaliśmy ją do sypialni. Położyliśmy na łóżku. Leżała z lekko rozchylonymi nogami widać było lekko wystające wargi. Taki lekki motylek. Piersi oceniam na C. Kolega wyciągnął jej piżamę. Koszulkę nocną i zostawił mnie na chwilę samego z nią. No nie mogłem się powstrzymać by nie przyciągnąć dłonią po jej cipce. Była cieplutka. Więcej nie zdążyłem bo kolega wrócił. Wciągnął majtki które przyniósł i wspólnie założyliśmy jej koszulkę. Jak już kończyliśmy flaszkę ustaliliśmy że ta sytuacja nie miała miejsca. I nic nie widziałem. Sama poszła spać. Później jak ją nieraz widziałem, zawsze przypominał mi się widok tego paseczka.
Ja raz nakryłem młodego kuzyna żony jak ją podglądał na działce w łazience. Widziałem też już po ślubie jak jej ojciec widział ją nago. Chyba conajmniej raz nasz syn. Nago bo cycki to widywał nieraz.
Kiedyś wystawiłem fotki mojej żony na czeskiej stronie wiec oglądało ją wielu ludzi łącznie z moimi kolegami z pracy ale oni nie wiedzieli, że to moja żona, fajnie było słyszeć ich komentarze. Wysłałem też na zamianę wiele jej fotek. Oglądali ją jej kochankowie, kolega , sąsiad. Oj wielu ją widziało.
Kiedyś wystawiłem fotki mojej żony na czeskiej stronie wiec oglądało ją wielu ludzi łącznie z moimi kolegami z pracy ale oni nie wiedzieli, że to moja żona, fajnie było słyszeć ich komentarze. Wysłałem też na zamianę wiele jej fotek. Oglądali ją jej kochankowie, kolega , sąsiad. Oj wielu ją widziało.
Nie oceniali fotki jako mojej żony tylko jako fotki zupełnie nie znanej osoby, oglądaliśmy sobie kobietki na stronie i po prostu mówili co myślą o cipkach czy cycusiach które widzieli
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.