Na przykład selfie???Ma ktoś zdjęcia z takich rozrywek?![]()

Na przykład selfie???Ma ktoś zdjęcia z takich rozrywek?![]()
Na zbiorniku mini poszukaj konto zboczus i u niego jest pokazane fajne obciąanieNa przykład selfie???![]()
Zgadza się, wystarczy, że będzie miał długość około metra ...A to nie wystarczy nieć odpowiednio długiego?
No chyba, że masz brzuch piwny to wtedy takZgadza się, wystarczy, że będzie miał długość około metra ...![]()
Brzucha piwnego nie mam, jednak nie interesuje mnie taka gimnastyka... Sam pomysł jest odstręczający.No chyba, że masz brzuch piwny to wtedy tak![]()
Myślę, że brak możliwości obciągnięcia cudzego skłania do obciągania sobie... przynajmniej ja tak mam. Jak mnie napadnie chęć na kutasa, a nie ma niestety komu to próbuję swojego.... rządza jest ogromna!!!Zastanawiam się, czy gość, który jest w stanie sobie obciągać, może też chętnie obciągać cudzego?
Jara, jara...A myślałem że ja jestem niewyżyty seksualnie,ale to co przeczytałem tutaj to jestem pikuś podług was,jara was branie swojego kutasa do ust??
Kwestia rozciągnięcia i długościA to nie wystarczy nieć odpowiednio długiego?
Zwykle udaje się tylko kilka cm, sam czubek wziąć do ust, ale wrażenie jestWychodzi na to że za chwilę kobiety nie będą wam potrzebne do niczego ,sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać
Nie wieże normalnie w to co czytam
![]()
No właśnie, obciągnąć to jedno, ale czy ktoś da radę sobie wsadzić kutasa do dupy?sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać![]()
Nawet jeśli mógłbym się tak wygiąć, to kompletnie nie jest to dla mnie podniecające xD.
Chyba nie możliwe? Ale kobieta też nie włoży kutasa w dupę facetowiNo właśnie, obciągnąć to jedno, ale czy ktoś da radę sobie wsadzić kutasa do dupy?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Kto jest napalony ? | Seks | 3 | |
![]() |
Wizyta w swingers klubie - kto był? | Fantazje erotyczne | 3 | |
![]() |
Kto korzysta i zna ten komunikator "TeleGuard" i jakie są wasze opinie | Poza tematem | 0 | |
J | kto z lubuskiego | Ogłoszenia | 1 | |
E | Kto tu jest administratorem?? | Seks | 8 |