Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Myślę, że brak możliwości obciągnięcia cudzego skłania do obciągania sobie... przynajmniej ja tak mam. Jak mnie napadnie chęć na kutasa, a nie ma niestety komu to próbuję swojego.... rządza jest ogromna!!!
Jak mnie się marzy mieć takie znajomka na telefon, dyskretnego, czystego. Jak ja mam ochotę to jadę, obciągam i po temacie. Albo w drugą stronę... dzwoni do mnie, przyjeżdża, robię mu laskę i hej... Mam nadzieje że mi się kiedyś spełni.
Wychodzi na to że za chwilę kobiety nie będą wam potrzebne do niczego ,sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać Nie wieże normalnie w to co czytam
Wychodzi na to że za chwilę kobiety nie będą wam potrzebne do niczego ,sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać Nie wieże normalnie w to co czytam
Zwykle udaje się tylko kilka cm, sam czubek wziąć do ust, ale wrażenie jest .
Z kolei włożenie własnego kutasa w swój odbyt też nie jest niemożliwe , ale znów chodzi o niewielką część.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.