• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto umie sobie ociągnąć?

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Zastanawiam się, czy gość, który jest w stanie sobie obciągać, może też chętnie obciągać cudzego😉?
Myślę, że brak możliwości obciągnięcia cudzego skłania do obciągania sobie... przynajmniej ja tak mam. Jak mnie napadnie chęć na kutasa, a nie ma niestety komu to próbuję swojego.... rządza jest ogromna!!!

Jak mnie się marzy mieć takie znajomka na telefon, dyskretnego, czystego. Jak ja mam ochotę to jadę, obciągam i po temacie. Albo w drugą stronę... dzwoni do mnie, przyjeżdża, robię mu laskę i hej... Mam nadzieje że mi się kiedyś spełni.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
A myślałem że ja jestem niewyżyty seksualnie,ale to co przeczytałem tutaj to jestem pikuś podług was,jara was branie swojego kutasa do ust??

Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
Wychodzi na to że za chwilę kobiety nie będą wam potrzebne do niczego ,🤣🤣🤣sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać 🤣🤣🤣💪 Nie wieże normalnie w to co czytam 🤣💪

Mężczyzna

S 7

Cichy Podglądacz
Wychodzi na to że za chwilę kobiety nie będą wam potrzebne do niczego ,🤣🤣🤣sami sobie obciąganie ,jak to wy ćwiczycie to i dacie radę sami się wydymać 🤣🤣🤣💪 Nie wieże normalnie w to co czytam 🤣💪
Zwykle udaje się tylko kilka cm, sam czubek wziąć do ust, ale wrażenie jest 👍.
Z kolei włożenie własnego kutasa w swój odbyt też nie jest niemożliwe 👍, ale znów chodzi o niewielką część.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry