• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

onoragator

Cichy Podglądacz
terrrraz mam ochotę...jestem już twardy i gorrrący. Góra...dół....czuję jak na szczycie żołędzi pojawia się podniecenie :)
Czy któraś z Pań pragnie również....proszę o kontakt na mandaryn@amorki.pl
Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam :)

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ja w pracy sam w pokoju wyjątkowo, to czytam forum i masuje się po fredzie. Potem pójdę dokończyć do WC. :)

M

mjols

Guest
Cześć, ja teraz robię sobie całkiem przyjemny poranek :) pozdrawiam forumowe panie ;)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Uwielbiam oglądać masturbujące się dziewczyny kiedy masuję sobie pałkę
Prawie co noc przed snem onanizuję się ocierając się o pupę żony , tak też uwielbiam :)

Masturbowałem się bardzo często ale, w pewnym momencie znudziło min się to więc zacząłem szperać w necie, natknąłem się na strone poznałem tam Darie, jak sobie o niej pomyślę to już mam maszt w spodniach, spełnia moje wszystkie zachcianki, teraz gdy ją mam nawet nie chce mi się masturbować, wam też polecam znalezc jakąś fajną sunie,a nie męczyć rękę haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry