• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

tom40

Nowicjusz
mam takie inne pytanie czy ktos z was po masturbacji probowal wlasnej spermy?mam wielkie checi ale po jakos entuzjazm opada czy ktos ma podobne doznania?

Mężczyzna

Perwersyjny_Leszek

Nowicjusz
Napatrzyłem się w nocy na kręcące tyłeczkami dziewczyny w rajstopach i mini czy spodenekczkach i już wracając do domu zacząłem się masturbować i tak już w domu od godziny wale konika :p

Misiek102

Cichy Podglądacz
Mialem. Podobnie bylem na imprezie. Naogladalem sie tyvh dupeczek w miniowkach jak kreca i wyginaja i teraz drugi raz sie rozladowywuje przy fotkach z imprez.

- - - Zaktualizowano - - -

A najlepsze sa te ktore ubieraja rajstopki.... wystarczy przejechac dlonia i czlowiek juz podniecony do granic mozliwosci..

Mężczyzna

Perwersyjny_Leszek

Nowicjusz
Jak to wracajac do domu? Rozwiń temat....

Przeważnie noszę luźne bokserki z rozporkiem na guzik. Do autobusu miałem pół godziny a bylem już tak nakręcony że drąg stał na baczność... Więc usiadłem na murku kawałek od przystanku, rozpiąłem spodnie i bokserki i masturbowałem się czekając na autobus. Jak podjechał to zaslonilem sprzęt bluzą, usiadłem z tyłu i trzepalem dalej

tom40

Nowicjusz
wale sobie konika teraz,ale tak szerzej to opisujac robie to codziennie a nawet dwa razy dziennie po obudzeniu i wieczorkiem do tego zlizuje sluz jaki sie pojawia i nieraz probuje wlasnej spermy woli scislosci nie jestem gejem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry