• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

ktosia

Nowicjusz
A co jeśli twoja Daria wyjedzie ( praca itp.) będziesz siedział i czekał aż wróci spoglądając na maszt w bokserkach i tłumacząc sam sobie :D - nie nie możemy bo suni nie ma :D :D :D :D

ktosia

Nowicjusz
uuuuuuu to lipa znam ten stan :) ale jest rada, dzieci spać a żonkę na pikantną rozmowę i ... . W zależności od charakteru żony może być sex petarda :) albo będziesz najedzony i apetyt zniknie :D tak czy owak Cię rozumiem ;) pozdro tpo :*

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
@ktosia, często się udaje, jak już dzieci zasną. I ostatnio mam wrażenie często, że ten seks to coraz przyjemniejszy jest mimo 10 lat praktyki :) No ale najtrudniejsze w nim jest faktycznie uśpienie dzieci, bez zaśnięcia samemu ;-)

ktosia

Nowicjusz
Zobaczysz baaa tam zobaczysz skosztujesz jeszcze bardziej przyjemnego seksu jak dzieciaki będą starsze :D Jak usłyszysz pytanie :D Mamo , Tato mogę dzisiaj nocować u Zuzi ??? :D

- - - Zaktualizowano - - -

Swoją drogą uciekamy od tematu :D ja dzisiaj jak napisałam odpowiedź :D która zamieniła się w opowiadanie "na grzyby" hehehe Mąż już wraca więc paluszki odpoczną na trochę :) ;)

ona1969

Podrywacz
Czytam odpowiedzi ludzi i udziela mi sie podniecenie. Delikatnie poruszam biodrami, czuję skurcze w środku, zaczyna być słodko 🙂 chyba niedlugo zdejme majteczki, leżę na boku z podwinietymi lekko nogami. Użyję mojego nowego wibratora, który sam wchodzi i wychodzi, a dodatkowo ma opcję małego zelkowego króliczka który masuje mi lechtaczke noskiem albo grzbietem, w zależności od mojej fantazji 🙂 slodkich orgazmow 😉

Karol85

Cichy Podglądacz
Mam.... Czytam to forum od paru godzin i strasznie się podniecilem... Zaciągam bokserki i będę się onanizował... Przydałaby się jakaś pomoc 😊

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry