• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Fajny, temat. Dawno, dawno jak byłem singlem to spotkałem się z parką na seks 2m1k. Szczerze mówiąc byłem tak podjarany, że nawet nie czułem jak podczas jeźdźca faceta łapał mnie za torbę ;) Później podczas loda Pani brała dwa naraz i nawet wtedy się nad tym nie zastanawiałem :) żałuję tylko z perspektywy czasu, że ja nie spróbowałem jak to jest mieć innego kutasa w ręce lub może nawet zrobić loda(chociaż w gumce).

Wtedy totalnie z przypadku wpadł mi kontakt do nich na zb, ale była to jedna z dwóch znajomości. Druga to z kobietą sam na sam.

A konto tam mam od ponad 15 lat xD także średnia lipna
Maksymalna doza odczuć to dwa penisy w tym samym czasie penetrujące cipkę,

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
(lub może nawet zrobić loda(chociaż w gumce),
w gumce to nie poczujesz partnera. a finał to już masakra. nie wiesz czy partner już skończył czy nie.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
W układzie MMK bardziej pociągałaby mnie pozycją z jeden w cipce ,a drugi w pupie kobiety 😉
Może dlatego że wydaje się bardziej wypełniająca ją 😁😉
Oczywiście to jest też jednen z obowiązkowych układów w tym formacie, jak już się spotykać w takim gronie to należy spróbować każdej możliwości, szkoda marnować szansy, oczywiście nic na siłę, ale tu już chyba nie ma tematów wstydliwych :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Oczywiście to jest też jednen z obowiązkowych układów w tym formacie, jak już się spotykać w takim gronie to należy spróbować każdej możliwości, szkoda marnować szansy, oczywiście nic na siłę, ale tu już chyba nie ma tematów wstydliwych :)
Ciekawi mnie który z tych układów ( 2 w cipce, czy jeden tu, a drugi tu) byłby bardziej podniecający dla samej kobiety?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Ciekawi mnie który z tych układów ( 2 w cipce, czy jeden tu, a drugi tu) byłby bardziej podniecający dla samej kobiety?
Jeżeli nie ma kobieta oporów przed penetrowaniem pupy , to myślę że cipka - pupa, ale jak ma jakieś zahamowania przed pupą to pewnie cipka - cipka także myślę ,że nie ma tu jednej prawidłowej odpowiedzi,

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Jeżeli nie ma kobieta oporów przed penetrowaniem pupy , to myślę że cipka - pupa, ale jak ma jakieś zahamowania przed pupą to pewnie cipka - cipka także myślę ,że nie ma tu jednej prawidłowej odpowiedzi,
No ciekawa kwestia....bo z drugiej strony....Dwa w cipce dają mocne rozciągnięcie, a podobnoż grubość też ma znaczenie...więc może jednak cipka cipka.... 🤔🤔😁😁😉
Dobrze byłoby aby wypowiedziała się jakaś pani co ma oba takie doświadczenia 😉