• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść?

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
No to zupełnie co innego, temat nie dotyczy trójkątów bi. Właśnie o to chodzi, że wielu facetów boi się mkm bo nie chce być kojarzonym z bi. A nawet jak się tak bawią, to boją się jakiegokolwiek kontaktu i dotyku, właśnie przez takie mieszanie. A różnica to kto jest w centrum zabawy. Jak się lubi rżnąć kobietę na dwa kutasy to nadal jest rżnięcie kobiety z dodatkiem w postaci drugiego kutasa. Natomiast jak się wchodzi w drugiego faceta albo pozwala się mu wejść w siebie to raczej się lubi też facetów.
,,wielu facetów boi się mkm bo nie chce być kojarzonym z bi,, jak się boją to jedynym wyjściem jest zaniechanie takich praktyk.
seks pod strachem nie daje przyjemności.
ale co komu pasuje.

Mężczyzna

sekskolega

Cichy Podglądacz
,,wielu facetów boi się mkm bo nie chce być kojarzonym z bi,, jak się boją to jedynym wyjściem jest zaniechanie takich praktyk.
seks pod strachem nie daje przyjemności.
ale co komu pasuje.
Małem na myśli, żeby nie utożsamiać trójkątów mkm w ktorych jest jakiś kontakt między facetami z biseksualizmem. Bi to jest jak faceci są napaleni na siebie i mają stosunek ze sobą (oral, anal) czy się całują. A dwa w cipkę, do buzi kobiety czy fucklicking to elementy trójkąta które nie czynią uczestników bi. To tak jak palec w dupę czy strapon. Zabawa która nie czyni nikogo biseksualnym.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Małem na myśli, żeby nie utożsamiać trójkątów mkm w ktorych jest jakiś kontakt między facetami z biseksualizmem. Bi to jest jak faceci są napaleni na siebie i mają stosunek ze sobą (oral, anal) czy się całują. A dwa w cipkę, do buzi kobiety czy fucklicking to elementy trójkąta które nie czynią uczestników bi. To tak jak palec w dupę czy strapon. Zabawa która nie czyni nikogo biseksualnym.
Zastanawiam się tylko czy to aby nie mówi czegoś raczej o skłonnościach, bardziej niż orientacji.