Kobiety w Twoim wieku są najbardziej inspirujące.Kręcą wielu facetów ,akurat mam właśnie 48 lat i widzę te ich spojrzenia , ponoć wyglądam zjawiskowo tak mi dużo osób mówi
To teraz nas zaciekawiłaś jak wyglądaszKręcą wielu facetów ,akurat mam właśnie 48 lat i widzę te ich spojrzenia , ponoć wyglądam zjawiskowo tak mi dużo osób mówi
Blondynka , włosy do ramion proste, zielone oczy , wysoka 174 cm i szczupła 54 kg.To teraz nas zaciekawiłaś jak wyglądasz
Jesteś bardzo szczupła więc wydaje mi się, że masz niedowagę. Zwykle przyjmuje się wartość wzrost kobiety -10kg.Blondynka , włosy do ramion proste, zielone oczy , wysoka 174 cm i szczupła 54 kg.
Brzmi bardzo kuszącoBlondynka , włosy do ramion proste, zielone oczy , wysoka 174 cm i szczupła 54 kg.
Ok, z opisu faktycznie faceci mogą się za Tobą oglądaćBlondynka , włosy do ramion proste, zielone oczy , wysoka 174 cm i szczupła 54 kg.
Kobiety również co staram się wykorzystaćOk, z opisu faktycznie faceci mogą się za Tobą oglądać
Więc dziewczynki też?Kobiety również co staram się wykorzystać
Kobiety nie dziewczynkiWięc dziewczynki też?
Pokaż ją?Moja żona zadbana , inteligentna dobrze ubrana. 50l
To pochwal się.Ja też mam ryczącą 40
Chętnie zobaczeKręcą wielu facetów ,akurat mam właśnie 48 lat i widzę te ich spojrzenia , ponoć wyglądam zjawiskowo tak mi dużo osób mówi
PopieramDziewczyny po 40 stce są fantastyczne. Kropka
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Kogo kręcą Mulatki? | Fetysze i perwersje | 8 | |
N | Kogo kręci pokazywanie sobie na snapie? | Seks | 2 | |
B | Od kogo nauczyć się robić minetke | Porady seksualne | 4 | |
A | dojrzałe panie 50+ kogo podniecaja? | Fetysze i perwersje | 8 | |
Kobieta i strapon. Kogo kręci? | Fetysze i perwersje | 90 |