Och bardzoKogo kręcą dojrzałe mężatki 48+ ?
Och bardzoKogo kręcą dojrzałe mężatki 48+ ?
Zawsze mi się podobały dojrzałe kobiety. Małolat jakoś mnie nie kręcą. Nawet jak miałem naście lat, to panie 30,40 powodowały konkretną stójkę. Oczywiście zadbane i seksownie, a to raczej białe krukiKogo kręcą dojrzałe mężatki 48+ ?
Zawsze mi się podobały dojrzałe kobiety. Małolat jakoś mnie nie kręcą. Nawet jak miałem naście lat, to panie 30,40 powodowały konkretną stójkę. Oczywiście zadbane i seksownie, a to raczej białe kruki
Kusisz…Białe kruki....to prawda . Co prawda moja, Żona ma jeszcze 10 lat do tego kryterium wieku, ale patrząc na to jak dba o siebie, jakie lubi ciuchy, perfumy itp. kiedy teaz jest w wieku dojrzałej milfetki, zakładam, że w wieku 48+ będzie baaardzo seksowną, dojrzałą koebietą. Pewnie przyzwyczajenia raczej się nie zmieniają
Stwierdzam faktKusisz…
Dokładnie tak, chyba już kiedyś o tym pisałem - u kobiet po 40tce wyłączają się pewne rzeczy (niepewność, nieśmiałość, niewiedza) a odpalają się zupełnie inne (odwaga, chęć do eksperymentów, akceptacja siebie, świadomość własnych możliwości itd...). Polecam.Tylko i wyłącznie kobiety 40 +świadome wyzwolone bezwstydne i Lubią sex ,lubią zaskakiwać chętnie podpowiadają żeby mieć lepsze doznania.W swoim życiu miałem 3 partnerki powyżej 12 lat różnicy w wieku i zadna młodsza nie jest w stanie ofiarować tego co nasza kocica.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Kogo kręcą Mulatki? | Fetysze i perwersje | 8 | |
N | Kogo kręci pokazywanie sobie na snapie? | Seks | 2 | |
B | Od kogo nauczyć się robić minetke | Porady seksualne | 4 | |
A | dojrzałe panie 50+ kogo podniecaja? | Fetysze i perwersje | 8 | |
Kobieta i strapon. Kogo kręci? | Fetysze i perwersje | 88 |