Ja też. Było super.Ciekawe ilu nas tu jest z takimi ciągotami. I czy macie jakieś doświadczenia. Ja osobiście miałem sex z 60latka . I powiem szczerze że nie spodziewalem sie takiego młodo wyglądającego i jędrnego ciała. Sex był super .
Też podzielam tą opinię.Ale to wszystko zależy od kobiety. Niestety odsetek kobiet po 50tce, które po prostu są zaniedbane, otyłe itd jest bardzo duży.
Po drugiej stronie barykady są zadbane kobiety, choćby z naszego podwórka Steczkowska, Kreglicka (ta już blisko 60), Wachowicz itd.
Niestety - na ulicy, plaży itd nie wygląda to już tak różowo...
Zgadza się. Taka zadbana, seksownie ubrana z dobra figurą i ładna z twarzy może byc mega pociągająca nawet jeśli jest po 50Ale to wszystko zależy od kobiety. Niestety odsetek kobiet po 50tce, które po prostu są zaniedbane, otyłe itd jest bardzo duży.
Po drugiej stronie barykady są zadbane kobiety, choćby z naszego podwórka Steczkowska, Kreglicka (ta już blisko 60), Wachowicz itd.
Niestety - na ulicy, plaży itd nie wygląda to już tak różowo...
Zdziwiłabyś sięZa młody jestem na to
To prawda częściej zwracam uwagę na kobiety +40 niż na jakieś małolatyKobiety po 40/60 mogą być bardzo atrakcyjne i zadbane, nie raz na ulicy nie idzie wzroku oderwać, małolaty mogą na rzęsach stawać aby dorównać urodą ale bez szans
Prawda . I podobno mają większą ochote na sex niż nam się wydajeMnie kręcą kobiety piękne, a piękno jest wrodzone i niezależne od wieku. Kobiety w wieku 50-70 lat mogą też być nadal piękne.
Mnie akurat też kręcą dojrzałe tak ja i ciebie moja żona super ma cycki i ma 43 lataMnie kręcą kobiety piękne, a piękno jest wrodzone i niezależne od wieku. Kobiety w wieku 50-70 lat mogą też być nadal piękne.
Pogratulować tylko żonkiMnie akurat też kręcą dojrzałe tak ja i ciebie moja żona super ma cycki i ma 43 lata
Chcesz ją zobaczyć i ocenić?Pogratulować tylko żonki
Tak, chcę.Chcesz ją zobaczyć i ocenić?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Kogo kręci pokazywanie sobie na snapie? | Seks | 2 | |
B | Od kogo nauczyć się robić minetke | Porady seksualne | 4 | |
A | dojrzałe panie 50+ kogo podniecaja? | Fetysze i perwersje | 8 | |
Kobieta i strapon. Kogo kręci? | Fetysze i perwersje | 89 | ||
S | Kogo kręcą dojrzałe mężatki 48+ ? | Fantazje erotyczne | 168 |