• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Klęknij na kolanko - lodzik na kolanach

W

wolfin

Guest
Ja tam wolę jak kobieta leży na plecach i mnie wpuszcza między uda z jęzorem, a jak jeszcze zaplecie nogi mi za głową to już kosmos! :p

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Wolę, gdy leżę na plecach, a partnerka podpiera się rękami. Ew. gdy siedzę. Choć gdyby zaproponowała mi, że zrobi mi lodzika na klęcząco, to bym nie odmówił - choć wolałbym się o coś oprzeć.

Mężczyzna

The Sex Lover

Podrywacz
We fellatio na kolanach (jak i w samym fellatio w ogóle) nie ma czegokolwiek poniżającego, dlatego też od zawsze łapałem się za łeb, gdy miałem styczność ze "seksem oralnym" i "uwłaczaniem" w jednym zdaniu. 😲😲😲

Nie wiem kto to wymyślił, ale miał nie po kolei w głowie...

Mężczyzna

Stopy

Podrywacz
Ja wolę na łuzku na plecach zdarzyło mi się kiedyś że jak strzeliłem nogi mi się ugięły i upadłem ale odczucia petarda były

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Ja klęcząca przed facetem pieszcząc ustami jego penisa,myślę że to normalna sprawa , kiedyś ktoś powiedział ,że to najfajniejsza pozycja do robienia loda to znaczy wizualnie ,jeszcze do tego dziewczyna ma mieć krótkie mini i odsłonięte piersi,oczywiście finał na twarzy ,myślę że to kręci wszystkich panów,a my dziewczyny ? no cóż już taka nasza rola

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
jeszcze do tego dziewczyna ma mieć krótkie mini i odsłonięte piersi,oczywiście finał na twarzy ,myślę że to kręci wszystkich panów
Ja jednak wolę mieć robionego lodzika gdy leżę nago na łóżku, i gdy kobieta, też nago, leży czy opiera się między moimi nogami. A wytrysk wolę wtedy albo do ust, albo na cycuszki, nie na twarz.
Więc jak widać, upodobania są różne.