Ja bardzo lubie klekac na kolankach, kiedy zabawiam sie pała faceta, to takie seksowne
Bardzo skutecznie pobudziłas moją wyobraźnieJa bardzo lubie klekac na kolankach, kiedy zabawiam sie pała faceta, to takie seksowne
Zawsze mozna poduszke podlozyc a ogolnie jak juz jest to mega podniecenie to nikt nie mysli czy podloga twarda, wazne zeby cos innego bylo twardePewnie że tak, wygodniej wiadomo na łóżeczku ale na kolanach też się często robi
Ja jednak wolę mieć robionego lodzika gdy leżę nago na łóżku, i gdy kobieta, też nago, leży czy opiera się między moimi nogami. A wytrysk wolę wtedy albo do ust, albo na cycuszki, nie na twarz.jeszcze do tego dziewczyna ma mieć krótkie mini i odsłonięte piersi,oczywiście finał na twarzy ,myślę że to kręci wszystkich panów
Wcale nie napisałam że tego nie lubię ,i robię to na siłę,dla mnie to fajna zabawa@Aga DP ale seks (w tym lodzik nawet na kolanach) to ma być przyjemność dla obydwu stron. Jak coś nam się nie podoba to chyba zwyczajnie się tego nie robi a nie się zmusza.
to kompletnie nie zrozumiałam tego "no cóż już taka nasza rola", odebrałam to jak coś negatywnego. Tym bardziej że seks to nie rola a (podobno) przyjemność.Wcale nie napisałam że tego nie lubię ,i robię to na siłę,dla mnie to fajna zabawa
Wiadomo facet facetowi loda nie zrobi,od tego jesteśmy my dziewczynyto kompletnie nie zrozumiałam tego "no cóż już taka nasza rola", odebrałam to jak coś negatywnego. Tym bardziej że seks to nie rola a (podobno) przyjemność.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Pierwszy raz lodzik bez gumki. | Pierwszy raz | 22 | ||
M | Poznań lodzik | Ogłoszenia | 2 | |
M | Lodzik z kolczykiem w jezyku | Ogłoszenia | 0 | |
R | Lodzik po imprezie | Seks | 0 | |
G | Lodzik na pierwszej randce | Seks | 0 |