Jedno i drugie bardzo kusząceJa nawet bym chciał, żeby na mnie usiadła
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Jedno i drugie bardzo kusząceJa nawet bym chciał, żeby na mnie usiadła
Ehh, rozmarzyłem się.....Jedno i drugie bardzo kuszące![]()
Patrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwościNa pewno będzie
Weź nie strasz, seks bez minetki???Patrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwości![]()
To wina redpillów, młode kobiety często przez ich pryzmat patrzą na resztęPatrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwości![]()
No właśnie, niech nie straszy, bo spociłem się ażWeź nie strasz, seks bez minetki???![]()
To niczyja wina, to znak czasówTo wina redpillów, młode kobiety często przez ich pryzmat patrzą na resztę
Nie jestem jakoś specjalnie religijny, aby wierzyć w znaki - chyba że drogoweTo niczyja wina, to znak czasów![]()
I nie chcę być gołosłowny. Czasami, gdy żona jest w miniówce i coś robi zdarza mi się klęknąć z tyłu, włożyć głowę pod spódniczkę i wylizać jej dupkęDokładnie! Ja też chętnie klęknę przed kobietą i zrobię jej minetkę ( albo za kobietą i wyliżę jej tyłeczek)
To nie religia, panie dr, to socjologiaNie jestem jakoś specjalnie religijny, aby wierzyć w znaki - chyba że drogowe
To wtedy ona jest goło-, ale niekoniecznie -słownaI nie chcę być gołosłowny. Czasami, gdy żona jest w miniówce i coś robi zdarza mi się klęknąć z tyłu, włożyć głowę pod spódniczkę i wylizać jej dupkę![]()
![]()
Facetów w stosunku do kobiet jest więcej, i mogą przebierać i wybierać - ich prawo. Ale wątpię, by zabawki rekompensowały im żywego kutasa - lub cipkęTo nie religia, panie dr, to socjologia![]()
Zdziwisz sieFacetów w stosunku do kobiet jest więcej, i mogą przebierać i wybierać - ich prawo. Ale wątpię, by zabawki rekompensowały im żywego kutasa - lub cipkę
Wiele rzeczy jeszcze mnie dziwi, więc no problemZdziwisz sie![]()
Właśnie to mnie jeszcze bardziej jara, że ona nie jest wtedy gołaTo wtedy ona jest goło-, ale niekoniecznie -słowna![]()
Ja mam taką fantazję, że robię to jakiejś w parku, ona nie ma majtek i ma dłuższą suknię, aby wszystko zakrywała. A w razie czego spuści torebkę i będę udawał, że jej pomagam w posprzątaniuWłaśnie to mnie jeszcze bardziej jara, że ona nie jest wtedy goła![]()
Chętnie też na coś takiego bym się załapał.Ja mam taką fantazję, że robię to jakiejś w parku, ona nie ma majtek i ma dłuższą suknię, aby wszystko zakrywała. A w razie czego spuści torebkę i będę udawał, że jej pomagam w posprzątaniu![]()
Dobra z Ciebie dziewczynkaKocham, czuję się wtedy troszkę slutty i pragnę tylko by mnie złapał za włosy i nazwał dobrą dziewczynką![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Lodzik przed sexsem? | Seks | 6 | |
G | Lodzik w przymierzalni - Wasze doświadczenia😁 | Seks | 7 | |
A | Pierwszy lodzik | Seks | 26 | |
![]() |
Pierwszy raz lodzik bez gumki. | Pierwszy raz | 22 | |
M | Poznań lodzik | Ogłoszenia | 2 |