Jedno i drugie bardzo kusząceJa nawet bym chciał, żeby na mnie usiadła
Jedno i drugie bardzo kusząceJa nawet bym chciał, żeby na mnie usiadła
Ehh, rozmarzyłem się.....Jedno i drugie bardzo kuszące
Patrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwościNa pewno będzie
Weź nie strasz, seks bez minetki???Patrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwości
To wina redpillów, młode kobiety często przez ich pryzmat patrzą na resztęPatrząc na rozwój elektronicznych śodków zaspokajania i zmianę sposobu poztrzegania mężczyzn przez panie, wyrażam pewne wątpliwości
No właśnie, niech nie straszy, bo spociłem się ażWeź nie strasz, seks bez minetki???
To niczyja wina, to znak czasówTo wina redpillów, młode kobiety często przez ich pryzmat patrzą na resztę
Nie jestem jakoś specjalnie religijny, aby wierzyć w znaki - chyba że drogoweTo niczyja wina, to znak czasów
I nie chcę być gołosłowny. Czasami, gdy żona jest w miniówce i coś robi zdarza mi się klęknąć z tyłu, włożyć głowę pod spódniczkę i wylizać jej dupkęDokładnie! Ja też chętnie klęknę przed kobietą i zrobię jej minetkę ( albo za kobietą i wyliżę jej tyłeczek )
To nie religia, panie dr, to socjologiaNie jestem jakoś specjalnie religijny, aby wierzyć w znaki - chyba że drogowe
To wtedy ona jest goło-, ale niekoniecznie -słownaI nie chcę być gołosłowny. Czasami, gdy żona jest w miniówce i coś robi zdarza mi się klęknąć z tyłu, włożyć głowę pod spódniczkę i wylizać jej dupkę
Facetów w stosunku do kobiet jest więcej, i mogą przebierać i wybierać - ich prawo. Ale wątpię, by zabawki rekompensowały im żywego kutasa - lub cipkęTo nie religia, panie dr, to socjologia
Zdziwisz sieFacetów w stosunku do kobiet jest więcej, i mogą przebierać i wybierać - ich prawo. Ale wątpię, by zabawki rekompensowały im żywego kutasa - lub cipkę
Wiele rzeczy jeszcze mnie dziwi, więc no problemZdziwisz sie
Właśnie to mnie jeszcze bardziej jara, że ona nie jest wtedy gołaTo wtedy ona jest goło-, ale niekoniecznie -słowna
Ja mam taką fantazję, że robię to jakiejś w parku, ona nie ma majtek i ma dłuższą suknię, aby wszystko zakrywała. A w razie czego spuści torebkę i będę udawał, że jej pomagam w posprzątaniuWłaśnie to mnie jeszcze bardziej jara, że ona nie jest wtedy goła
Chętnie też na coś takiego bym się załapał.Ja mam taką fantazję, że robię to jakiejś w parku, ona nie ma majtek i ma dłuższą suknię, aby wszystko zakrywała. A w razie czego spuści torebkę i będę udawał, że jej pomagam w posprzątaniu
Dobra z Ciebie dziewczynkaKocham, czuję się wtedy troszkę slutty i pragnę tylko by mnie złapał za włosy i nazwał dobrą dziewczynką
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Pierwszy raz lodzik bez gumki. | Pierwszy raz | 22 | ||
M | Poznań lodzik | Ogłoszenia | 2 | |
M | Lodzik z kolczykiem w jezyku | Ogłoszenia | 0 | |
R | Lodzik po imprezie | Seks | 0 | |
G | Lodzik na pierwszej randce | Seks | 0 |