• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy zaczęliście się masturbować?

girl

Cichy Podglądacz
Ile mieliscie lat jak sie zaczeliscie masturbować, bo ostatnio nakryłam mojego 8 letniego brata i nie wiem co mam myśleć. Ja dowiedziałam się o tym jak miałam 13 lat, ale nie umiałam tego zrobic, dopiero potem mi wyszło czyli około 14-15 lat. A wy?

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Hehe trudno powiedzieć, podobno człowiek interesuje się swoim ciałem od najmłodszych lat. Moja siostra jest ciągle ganiana jak sobie coś wsadza do gaci a ma raptem 6 lat :p :p .

kasiulla

Biegły Uwodziciel
moja kumpela mówiła mi że widziała, jak jej młodszy brat (w wieku ok. 7,8 lat) próbował się masturbować przy 'brzydkich filmach' :p ale mu nie wychodzilo! byłyśmy w szoku, bo myslałyśmy że u takiego malucha to nie ma nawet za co złapać, a tu zonk, bo jest.

a moja młodsza siostra ma koleżankę w wieku 11 lat, która wciaz i wciaz gada o sexie, podkrada playboye i ckmy tacie i ogląda i się podnieca, i marzy o seksie z kobietą, wciąż chce oglądać wszędzie piersi. Taki maly zbok. Dla mnie to troszkę przegięcie..

Sama nie masturbuję się, bo szczerze powiedziawszy, nie mam ochoty:oops: wolę normalnie :]

Jednak od 12 roku życia około- miałam rózne fantazje erotyczne we śnie- i to jest wg mnie normalne, hormonki buzują i te sprawy :) Ale nie rozpowiadałam tego wszem i wobec... 8)

Benek

Seks Praktykant
Re: Od kiedy??

girl napisał:
Ile mieliscie lat jak sie zaczeliscie masturbować, bo ostatnio nakryłam mojego 8 letniego brata i nie wiem co mam myśleć. Ja dowiedziałam się o tym jak miałam 13 lat, ale nie umiałam tego zrobic, dopiero potem mi wyszło czyli około 14-15 lat. A wy??????

najpierw odpowiedz sobie ns pytanie ile ty mialas lat? :lol:

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Uwaga - ja tygo nie robiłem, podobnie jak i moja Ukochana. Ja doskonale wiedziałem jak to się robi, ale nie umiałem się za to zabrać(i nawet się tym martwiłem), ale w wieku lat 18,5 za sprawą mojej Ukochanej wszystko się unormowało :) .

Edeq

Podrywacz
To ja mam pytanie poboczne: mając partnera/partnerkę dalej się masturbujecie? Dla mnie masturbacja to jest domena samotności, a po znalezieniu partnera życiowego powinno się z tym skończyć, bo masturbując się nijako zdradzasz go/ją ze swoją ręką... :?

grze

Seks Praktykant
Wzgledem masturbacji majac partnerke(a).A co gdy z przyczyn nie zaleznych od nas nie mozna sie kochac przez no nie wiem okolo miesiaca :?: A pozadanie rosnie z dnia na dzien.Czekac na chwile sexu z partnerka czy pomoc rozladowac pozadanie :?:

kkk

Cichy Podglądacz
Ja zaczęłm z ciekawości jak miałam już partnera.Miałam wtedy 18lat.Spróbowałam z ciekawosci i czasem, ale żadko to robię.Np.dzisiaj w pracy w łazience.Wczoraj nie było seksiku, bo mąż usnął a ja późno przyszłam,teraz naczytałam się tych wywodów o seksie i poszło.

Kolorowy

Podrywacz
14 lat... kolega (równiesnik) powiedział ze on juz ma wytrysk a ja mu nie wiezyłem... potem byla wycieczka szkolna i on powiedział ze se bedzie masturbował i jak sie spuci to mi pokaze i udowodni... no i tak sie stalo... masturbowal sie w kiblu i wyszedł z biaława rączka... ja pozazdroscilem i zaczołe msie masturbowac... dopiero w wieku 15 lat miałem wytrysk.

odmieniony

Cichy Podglądacz
Ja miałem ok 9-10 latek :) A od czasu jak mam partnerkę ogólnie zmniejszył się pociąg do samozadawalania, bo czuję się wewnętrznie trochę niewpoządku do Niej. Narazie nic nie robiliśmy (nawet pettingu :() lecz może się to już za kilkanaście godzin zmieni :] :D
No a czasami, np po kilku godzinnym dużym podnieceniu (oczywiście dzięki Niej :)) trzeba sobie ulżyć, bo jak nie to mnię jądra bolą :cry:

Nie mogę się już doczekać tego sylwestra we dwoje...... :twisted: :]

SETH

Podrywacz
Ja pierwszy raz to zrobiłem w 7 klasie podstawówki. Pamiętam, że kiedy pierwszy raz przyszło mi szczytować, mocno się tego przeraziłem...