• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy zaczęliście się masturbować?

SexGadzet.pl

Cichy Podglądacz
Wielogodzinne badania USG przeprowadzane przez amerykańskich neurologów dowiodły, że masturbują się nawet płody w łonie matki. Tylko nikt tego potem nie pamięta ;)

Odlot82

Cichy Podglądacz
Od czasu do czasu zdarza się, że zaczynamy to robić wspólnie z partnerką, podczas oglądania takich stron jak serwis woor.pl, ale zazwyczaj, albo po króciutkiej chwili przechodzimy do pieszczenia się wzajemnie i dalej prowadzimy grę wstępną, albo szybko przechodzimy do błyskawicznej akcji i robimy sobie tzw. szybki numerek...

cicha

Cichy Podglądacz
Ja zaczęłam w wieku 6 lat. Na dekoderze było tysiące kanałów, ja często zostawałam sama w domu i tak jakoś wyszło. Czasami sama nie mogę w to uwierzyć, kiedy patrze na takie małe dzieciaczki i myślę, że może ono też to już robią :/

m_tygrys

Nowicjusz
@up tak to juz jest ze wszystkim - jak sie masturbujesz to z czasem dotychczasowe bodzce przestaja wystarczec wiec zwiekszasz czestotliwosc. Ja w najgorszym dla mnie okresie dochodzilem do 5 razy dziennie... nie czulem sie z tym najlepiej. Radze Ci zejsc z tej liczby jak najszybciej zebys pozniej nie mial problemow w lozku ;)

Mężczyzna

amt93

Cichy Podglądacz
U mnie zaczęło się to bodaj w czasie wakacji między 5 a 6 klasą podstawówki. Nosiło mnie jak jasna cholera, w końcu pierwszy raz rozładowałem się drogą eksperymentu, nie mając pojęcia, jaki będzie tego efekt :p

patryk020

Cichy Podglądacz
Jaaa

Ja zaczolem jak mialem 12 lat i to uwielbiam na rozne sposoby i wroznych miejscach, najbardziej jak ktos na mnie patrzy

Danhan

Cichy Podglądacz
U mnie jakas 5 klasa podstawówki .. Pierwsze świerszczyki itd od kolegi oczywiscie 😃 i pamietam ze taki przyrząd do masowania to był hi hi hi nie po to go stworzyli ;) ale sie sprawdzał