Chwilę przed 13 urodzinami . Podczas kąpieli myślałem o tym jak mojemu psu wysuwa się "szminka" gdy posuwa kocyk .wiedziałem już mniej więcej na czym seks polega ale nie rozumiałem co w tym fajnego .Odciągnąłem wtedy pierwszy raz napletek z naprawdę niewielkim dyskomfortem bo był trochę przyklejony .Po paru sekundach konsternacji zacząłem ruszać skóra i poczułem że to fajne .nie pamiętam czemu ale bawiłem się tak tylko chwilę i przestałem , dopiero po powrocie do pokoju naszło mnie żeby kontynuować to ci zacząłem. Pobawiłem się minutę dwie i poczułem dziwna fale ciepła przez całe ciało a na czubku penisa pojawiła się kropelka .Nie wiem czy wtedy czy na następny dzień dotarło do mnie ci się stało . Byłem strasznie dumny z siebie i pochwaliłem się tym paru kolegom . Przez jakiś czas liczyłem każde zwalenie ale po jakichś 70 już przestałem liczyć .
Ile mieliscie lat jak sie zaczeliscie masturbować, bo ostatnio nakryłam mojego 8 letniego brata i nie wiem co mam myśleć. Ja dowiedziałam się o tym jak miałam 13 lat, ale nie umiałam tego zrobic, dopiero potem mi wyszło czyli około 14-15 lat. A wy?
Tak sobie przeszukując forum czasem zdarzało mi się czytać twoje odpowiedzi. Rozumiem poniekąd krytyke, ale fajnie będzie jak popilnujesz swojej dupy księżniczko. Dama z wysokim ego się kurwa znalazła
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.