• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jeszcze raz o zdradzie

Status
Zamknięty.

prawnik28

Seks Praktykant
nie wiem...wiem, szukam dziury w całym....po prostu nie dojrzałem do związków....chyba interesuje mnie tylko seks....a w tej chwili jestem maksymalnie pogubiony życiowo....nie mam pracy....mam 28 lat i mieszkam z rodziną....po studiach zamiast szukać pracy, uciekłem w depresję....być może całe życie będę na rencie, zamiast pracować.... z powodów neurologicznych

prawnik28

Seks Praktykant
dmuchana lala lepsza niż żywa kobieta....i własna ręka lepsza....wolę tak niż być wypytywanym na randce o osiągnięcia życiowe i zawodowe....kiedy na 90% będę pracował przez najbliższy co najmniej rok za darmo....za wpis do CV....

ona

Nowicjusz
bosh :? ludzie :?
bez przesady...
przecież trwały, satysfakcjonujący związek jest całkowicie wart tego "przepytywania", itd......

ona

Nowicjusz
no, jak chcesz...
jak wolisz tak podchodzić do sprawy, to ja się już więcej nie wypowiadam...

no ba, Eve...
może lepiej osobny temat założyć??
tylko coś mi tytułu brakuje.. :D

prawnik28

Seks Praktykant
no, bo ja tyle błędów narobiłem w swoim dotychczasowym życiu, że na pytanie o moje dotychczasowe życie....CV itp. ....reaguję wysypką....

ona

Nowicjusz
no wiesz, nigdy nie jest za późno na naprawienie swoich dotychczasowych błędów.... wystarczy odrobina dobrej woli

Eve

Nowicjusz
Kiedyś usłyszałam, że kazdy z nas może mieć wzystko czego zapranie. Wszystko! I to tylko my jesteśmy sami sobie winni ciągle pieprząc sobie zycie. I ze nie można skupiać sie na przeszłości. I ze trzeba zapomniec o tym co było. Ciągłe rozpamietywanie wydarzeń z przed jakiegośtam czasu do niczego nie prowadzi.

Przemyśl to Prawnik28. Mówie serio! Popatrz na wszystko z innej perspektywy. Stań na głowie, albo wyjdz na szafę (dosłownie!) i wtedy "popatrz" na cokolwiektam Cie dreczy. Mam pewnośc, że bedzie wyglądało to inaczej.

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry