Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
heh
co do mody, to to jest w ogóle osobna kwestia...
ale osobiście nawet się w niej nie orientuję zbyt dobrze
i noszę to, co aktualnie mi się podoba....
o!
właściwie trudno wyobrazić sobie miłość bez zazdrości...
no bo: brak zazdrości, znaczy mniej więcej tyle co "nie obchodzi mnie, co (i z kim) robi mój partner/ka"..
zgadzam sie.. zdrada.. jakies dziwne wymienianie sie partnerami tudzież trojkaty czworotkat itp itd są dla mnie czyms nierormalnym skoro jestem z 1 czlowiekim..kocham go..on mnie- jestesmy sobie WIERNI... bo sie nawzajem szanujemy
Dygresja: modę obserwuję i wiem co się nosi dziś i co bedzie nosiło jutro. oglądam sobie też nasze ulice i tak czasami zastanawiam sie czy ludzie luster nie mają...
więc z róznymi tam trędami w zachowaniu jest mniej więcej podobnie - nie wszystko nadaje sie do nasladowania i już
ja wolałbym trójkąt 2 K + ja niż ja, moja kobieta i jeszcze jakiś koleś. Byłbym wściekły, gdyby moja kobieta w jego rękach przeżyła cudowną rozkosz, większą niż kiedykolwiek ze mną.
ja wolałbym trójkąt 2 K + ja niż ja, moja kobieta i jeszcze jakiś koleś. Byłbym wściekły, gdyby moja kobieta w jego rękach przeżyła cudowną rozkosz, większą niż kiedykolwiek ze mną.
jak dla mnie nie chodzi tutaj o to z kim... który bedzie mi lepiej.
Dla mnie kochanie się wiąże się z bardziej z psychiką niz z ciałem.
Inna sprawa jeśli chodzi o sex, choć w niektórych przypadkach lepszym słowem byłoby takie na "p" czy na "r" (powstrzymuje sięod wulgarzmów, gwoli wyjasnienia tej dziecinady z literkami )
sam nie wiem....jestem tak dalece porąbany, że rozpacz....znam wszystkich chyba co lepszych warszawskich seksuologów, psychologów i psychiatrów....kwailifikuję się na długotrwałą resocjalizację do obozu pracy....a nie do jakiegokolwiek związku z kimkolwiek...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.