Boli ?Tylko i wyłącznie zabieg wazektomii. Lepiej aby mężczyzna przeszedł taki zabieg niż aby kobieta brała tabletki czy też coś z hormonami i truła swój organizm. Wiadomo do niczego dobrego to nie prowadzi, a lepiej unikać tego całego świństwa i trucizn.
Jedynie po zabiegu czujesz lekki dyskomfort przez pierwsze dni i to wszystko. Obstawiam że to przez specjalne majtki uciskowe które musisz nosić po zabiegu. Bynajmniej tak było w moim przypadku. Na prawdę nic strasznego.Boli ?
Oj i tak brzmi syrssnzueJedynie po zabiegu czujesz lekki dyskomfort przez pierwsze dni i to wszystko. Obstawiam że to przez specjalne majtki uciskowe które musisz nosić po zabiegu. Bynajmniej tak było w moim przypadku. Na prawdę nic strasznego.
Jedynie musisz się przełamać że jakiś facet będzie Cię trzymać i macać po jajkachOj i tak brzmi syrssnzue
To już nie będę pytać o twój zabiegJedynie musisz się przełamać że jakiś facet będzie Cię trzymać i macać po jajkachchyba że trafisz na kobietę to już inna sprawa
![]()
A jak z libido?Lekki dyskmfort po zabiegu, trwal jakis miesiac umnie.
Co do zabiegu,byl facet i dwie asystentki,trwalo to jakies 30-40 min.
Umnie musieli dac drugie znieczulenie bo po pierwszym i tak czulem jak mnie tna.
Ale i tak najlepsza rzecz jezeli chodzi o antykoncepcje.![]()
Bzdura, libido nawet wzrasta, bo znika blokada psychiczna w postaci strachu przed ciążą. Piszę z własnego doświadczenia.A jak z libido?
Gadaliśmy z kolegami w pracy kiedyś o wazektomii i ktoś słyszał, że podobno libido spada.
Może to bujda, ale działa mocno na psychikę.
Nie ma zadnego wplywu na libido , a tak jak kolega wyzej pisze ,ze komfort psychiczny nie tylko dla mezczyzny ale tez dla kobiety jest takim mozna powiedziec libido Extra.A jak z libido?
Gadaliśmy z kolegami w pracy kiedyś o wazektomii i ktoś słyszał, że podobno libido spada.
Może to bujda, ale działa mocno na psychikę.
Jezeli sie sprawdza i jest dla ciebie ok, to wazystko super.Ja już od czterech lat mam założoną spiralę bez hormonów(Melbea Gold) i powiem Wam, że nic lepszego sobie nie wyobrażam. Pomimo wieku 47lat i męża młodszego o 6, ten środek anty sprawdził się. Za rok wymiana na Gold Luna, którą mąż zakupi dla mnie w Niemczech.
Jeżeli dobrze gdzieś przeczytałem, to ty i partner nie chcecie mieć dzieci. To dlaczego twój facet nie zrobi sobie wazektomi?Zastanawiam się nad implantem antykoncepcyjnym. Ma któraś z Was?
A rozumiem.Tak, myślimy o tym, ale bardziej chodzi mi o brak okresu co na wkładce jest możliwe a wazektomia mi tego nie zalatwi![]()
Tu nie wiesz, jak zareaguje Twój organizm. Nie jest powiedziane, że będzie całkowity brak okresu.Tak, myślimy o tym, ale bardziej chodzi mi o brak okresu