• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie opowiadanie chcielibyście przeczytać?

Mężczyzna

PawelTrzepak

Seks Praktykant
Coś z moich szalonych fantazji, których raczej nie spełnię:
1.) Jak jestem przez 1 dzień darmową prostytutką. Podaję adres apartamentu na jakiejś seks stronie, zostawiam drzwi otwarte, rozbieram się i czekam kto i ilu wejdzie i co ze mną zrobią.
2.) Jak organizuje z chłopakiem szalony gangbang. Ja leżę całkowicie pijana i ledwo przytomna, a chłopak wpuszcza 3-4 napalonych mężczyzn bez hamulców i mogę zrobić ze mną absolutnie wszystko.

Gdzieś w planach mam zamiar napisać o tym opowiadanie, ale ciągle brak czasu. Może ktoś mnie wyręczy?
Piszę się na To

Mężczyzna

Baron73

Cichy Podglądacz
Kiedyś zapytałem się żony czy zgodziła by się na sex z innym facetem ale przy mnie odpowiedziała że nie ma mowy a do mojego szwagra mieszkającego obok nas przyjeżdżał kolega który przyglądał się mojej żonie pomyślałem że fajnie by było żeby on ją przeleciał widywaliśmy się z nim żartowaliśmy żona go lubiła kiedyś go zapytałem czy chciałby ją przelecieć był zdziwiony ale widział że ja nie żartuję i kiedyś mi powiedział że chętnie by ją przeleciał tak więc przy każdym spotkaniu zaczęliśmy schodzić na tematy sexu żonie to jakoś nie przeszkadzało i wtedy namówiłem go żeby wysłał jej raz poraź jakiś filmik erotyczny albo zdiecie i tak zrobił raz mi pokazała co jej przysłał i widać było że się zaczerwieniła pewnego razu robił nam prysznic w łazience i zażartował że hydraulik pierwszy musi go wypróbować z właścicielką znowu się zarumieniła i lekko uśmiechnęła a jak zapytała go ile za montaż to powiedział że chciałby popatrzeć na nas jak się kochamy mówił wtedy poważnie a ona uznała to za żart i się pośmialiśmy kiedyś podczas sexu zapytałem żony ciekawe jak by to było gdyby on patrzył na nas a żona do mnie i co wierzysz że by tylko patrzył nie wytrzymał by a ja do niej to co było by fajnie a ona do mnie zapomnij ale mi to nie dawało spokoju bardzo tego chciałem i znowu ja pytałem ale nic z tego i wtedy postawiłem wszystko na jedną kartę gdy z żoną uprawiamy sex to żona lubi bardzo od tyłu na pieska zsowa się z łyżką i wypina tyłek łokciami opierając się o tapczan a pupę ma wypięta w stronę garderoby którą mamy za kominem i wpadłem na taki pomysł żeby go ukradkiem zaprosić i jak żona się wypnie to się podmienimy bo ona przeważnie ma zamknięte oczy zapytałem go kiedyś przy okazji czy by tak chciał uznał to za dobry pomysł no i kiedyś troszkę zaniedbałem żonkę a kochaliśmy się co sobotę i już od rana wiedziałem że dzisiaj mi nie odpuści i będzie chciała sexu zawsze o 22 chodziła się kompac i przychodziła do sypialni gdzie ja już czekałem więc zadzwoniłem do niego żeby był pod domem o 22 gdy się kompana ja go wpuściłem przez drzwi balkonowe poszliśmy do sypialni on schował się w garderobie za około 10 minut przyszła żona zamknęła drzwi od sypialni położyła się i chciała żebym pomasował jej plecy zgodziłem się ale powiedziałem że zaświecę światło w garderobie ni będzie nas razis a będzie lekko widać zgodziła się po masażu zaczolem ją całować po plecach potem odwróciłem ją na plecy zdusiłem koszulkę i całowałem piersi potem zdiolem jej majtki i zaczolem lizać cipkę w pewnym momencie żona mówi wejdź we mnie i tak zrobiłem byłem tak podniecony no i jak zawsze żona powiedziała chodźmy koło łóżka zeszła wypięła tyłek tak jak zawsze wtedy ja chrząknąłem to był znak do kumpla żeby wyszedł widziałem jak nam się przygląda i wtedy powiedziałem do żony masz taki ładny tyłek że szkoda nim się nie podzielić mogli by inni też skorzystać a ona jęcząc się chyba oddała chwili i odpowiedziała daj spiłuj i tak nie ma komu wtedy wiedziałem że jest już ok kiwnąłem do kolegi żeby podszedł bliżej a do niej powiedziałem nie ruszaj się kochanie trochę ciebpolize bo za szybko dojdę a on już był blisko kutas mu stał miał prawie takiego samego może troszkę dłuższy no i prosty a gdy przestałem lizać jej tyłek to wtedy się odsunąłem od niej a kolega mnie zastąpił wsadził jej kutasa i zaczol posowac a żona ale znowu ci zrobił się twardy wszystko było pod kontrolą ale chciała innej pozycji to się z kumplem zamieniłem żoną położyła się na brzuchu podciągając jedną nogę do góry a druga była wyprostowana ja siadałem na tej wyprostowanej i wsadzałem kutasa w cipkę i tak już do końca i też nie patrzyła na mnie więc powiedziałem że poliże trochę i potem kończymy a gdy przestałem lizać znowu zamieniłem się z kolegą i gdy on w nią wszedl zaczol ostro ruchać stała się rzecz nie do przewidzenia żona bez ostrzeżenia jak kolega był w nie podniosła do góry tą zgiętą nogę i odwróciła się na plecy ale oczy miała jeszcze zamknięte do momentu kiedy złapała go za szyję żeby pocałować gdy go przyciągała do siebie

Mężczyzna

Baron73

Cichy Podglądacz
A gdy go pocałowała to otworzyła oczy bo wyczuła zarost bo on miał brudke z wąsikiem myślałem że już po wszystkim tym bardziej że zamarła na chwilę uśmiechnęła się i wtedy zaczęła ruszać biodrami bylo cudownie kumplowi pozwoliła skończyć w niej a ja już wcześniej spuściłem jej się na piersi jeszcze po jednym numerku sobie zrobiliśmy a na koniec żona powiedziała że nigdy tego nie powtórzymy