Wystarczy klęknąćPodczas, gdy byłabym na kolanach : ,,O tak, Ty mała suko, ciągnij go, och jak dobrze, rób mi tak szmato, niegrzeczna kurewka, wiem, że to uwielbiasz, ach jak bosko, nie przestawaj go ssać, och tak kotku"![]()
Narobiłaś mi smaka. Też lubię poczuć się jak dziwka, gdy chłopakowi puszczają hamulce i wyzywając mnie dopycha kutasa w gardło aż się krztuszę, a wyciąga tylko po to aby dać mi liścia w twarz. Szkoda, że tak rzadko.Podczas, gdy byłabym na kolanach : ,,O tak, Ty mała suko, ciągnij go, och jak dobrze, rób mi tak szmato, niegrzeczna kurewka, wiem, że to uwielbiasz, ach jak bosko, nie przestawaj go ssać, och tak kotku"![]()
A chwilę później: ghmghm gmgehwyruchaj mnie w gardło
To ja pewnie mogłabym się ubierać i pożegnać bo z podniecenia to nici.Chciałabym teraz usłyszeć: ,,No pokaż mała tą swoją słodką, napaloną cipkę, wypnij się swoją uroczą dupcią, a przekonasz się, jak zwinne mam paluszki i niegrzeczny języczek"![]()
Zasadniczo się zgadzam, choć "cipka" aż tak mnie nie zniechęca.Jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że zdrabnianie jakichkolwiek wyrazów związanych z seksem totalnie psuje u mnie seksualny nastrój.
Jakby mi facet powiedział coś takiego jak poniżej:
To ja pewnie mogłabym się ubierać i pożegnać bo z podniecenia to nici.
I znowu się zgodzimy. Cipka jeszcze przechodzi. Sama używamZasadniczo się zgadzam, choć "cipka" aż tak mnie nie zniechęca.
Najgorsze chyba byłoby "ruchanko" czy "kutasek"I znowu się zgodzimy. Cipka jeszcze przechodzi. Sama używam![]()
Kutasek, penisek, jajeczka, fiutek. Wszystko powoduje Saharę tam na dole.Najgorsze chyba byłoby "ruchanko" czy "kutasek"![]()
Szłyśmy sobie w kostiumach kąpielowych i ręczniczkach, nagle usłyszałyśmy "Ej swiniochy, ale mata cycochy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 6 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |