A teraz będę twoja suką!!!
Zapach włosów i te sprawyA ja tylko bym się chciała delikatnie poprzytulać i poszeptać do uszka że ładnie zapachniałam i że wszystko zapachniało - i nawet woda w wannie pachnie ... I wiśniowa cygaretka jest pełna subtelnej namiętności ... Albo jeszcze mieć możliwość dyskretnie zerknąć w dekolt wiedząc że to dokładnie utrwali obraz który nie pozwoli zasnąć inaczej jak tylko ...
a to prostytutki pozwalają klientom na takie wyzwiska?U mnie dziś poszło. Szykuj usta dzięki, zerżnę Cię w nie, po czym będę Cię pierdolił aż dojdziesz i będziesz błagać, bym przestał suko.
przytuliłbym ale nie wiem czy mogę zerknacA ja tylko bym się chciała delikatnie poprzytulać i poszeptać do uszka że ładnie zapachniałam i że wszystko zapachniało - i nawet woda w wannie pachnie ... I wiśniowa cygaretka jest pełna subtelnej namiętności ... Albo jeszcze mieć możliwość dyskretnie zerknąć w dekolt wiedząc że to dokładnie utrwali obraz który nie pozwoli zasnąć inaczej jak tylko ...
To chyba głośno brzmicyklotrimetylenotrinitroamina
Mhhhh, tak, jak to wybrzmiewa, wystarczy mały szepcik i aż mną wstrząsaTo chyba głośno brzmi
Tak, ale bardzo oczyszcza otoczenie.Używanie w miejscu publicznym to więcej niz wykroczenie
Zabrzmiało mi to poetycko Do tego zapach włosów i te sprawyA ja tylko bym się chciała delikatnie poprzytulać i poszeptać do uszka że ładnie zapachniałam i że wszystko zapachniało - i nawet woda w wannie pachnie ... I wiśniowa cygaretka jest pełna subtelnej namiętności ... Albo jeszcze mieć możliwość dyskretnie zerknąć w dekolt wiedząc że to dokładnie utrwali obraz który nie pozwoli zasnąć inaczej jak tylko ...
Jak to jak?Tak!:Ciekawe jakby wyglądał utwór o stosunku, bądź miłości w polskiej wersji językowej
Je T'aime Moi Non Plus
Więcej niż prawie wszystkie słowa z tego wątku
Wiedziałem, że jest drugie dno i....lekkka zadyszkaJak to jak?Tak!:
Ale jaka perełka na tym dnie!Dzisiaj wszystko odkopuję z archiwówWiedziałem, że jest drugie dno
Fakt, masz "złotą łopatę"Ale jaka perełka na tym dnie!Dzisiaj wszystko odkopuję z archiwów
To klękajChciałabym usłyszeć: klękaj dziwko i zrób mi dobrze
"bombowe" słowo.cyklotrimetylenotrinitroamina
Fajne Świetna interpretacjaJak to jak?Tak!:
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 5 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 42 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |