• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie niegrzeczne słowa chcielibyście teraz usłyszeć?

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Podczas, gdy byłabym na kolanach : ,,O tak, Ty mała suko, ciągnij go, och jak dobrze, rób mi tak szmato, niegrzeczna kurewka, wiem, że to uwielbiasz, ach jak bosko, nie przestawaj go ssać, och tak kotku" ;)
Narobiłaś mi smaka. Też lubię poczuć się jak dziwka, gdy chłopakowi puszczają hamulce i wyzywając mnie dopycha kutasa w gardło aż się krztuszę, a wyciąga tylko po to aby dać mi liścia w twarz. Szkoda, że tak rzadko.

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
Chciałabym, żeby facet masował mi cycki, przysunął się sztywną pałą do mojej dupci, i wymruczał mi, że ma na mnie taką ochotę, że będzie mnie pieprzył całą noc, aż będę chodziła okrakiem, nie usiądę na dupie, i będę czuła smak jego kutasa jeszcze długo 😌

Mężczyzna

Image

Erotoman
"Wynieś śmieci". "Przestań się w końcu spóźniać".

Aaaa, usłyszeć. No to zmienia postać rzeczy 😂 Dojrzeję do odpowiedzi.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że zdrabnianie jakichkolwiek wyrazów związanych z seksem totalnie psuje u mnie seksualny nastrój.

Jakby mi facet powiedział coś takiego jak poniżej:
Chciałabym teraz usłyszeć: ,,No pokaż mała tą swoją słodką, napaloną cipkę, wypnij się swoją uroczą dupcią, a przekonasz się, jak zwinne mam paluszki i niegrzeczny języczek" 😉
To ja pewnie mogłabym się ubierać i pożegnać bo z podniecenia to nici.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Jak tak czytam Wasze wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że zdrabnianie jakichkolwiek wyrazów związanych z seksem totalnie psuje u mnie seksualny nastrój.

Jakby mi facet powiedział coś takiego jak poniżej:

To ja pewnie mogłabym się ubierać i pożegnać bo z podniecenia to nici.
Zasadniczo się zgadzam, choć "cipka" aż tak mnie nie zniechęca.

Kobieta

Ellena

Podrywacz
W kwestii słów i pobudzenia seksualnego, to lata temu coś we mnie umarło, pękło jak to mawiają psychologowie. Byłam kiedyś z przyjaciółmi na wsi i tam poszliśmy popływać, kiedy szłam z koleżanką przy brzegu mijałam grupkę chłopaków "do wzięcia". Szłyśmy sobie w kostiumach kąpielowych i ręczniczkach, nagle usłyszałyśmy "Ej swiniochy, ale mata cycochy. Od tamtej pory nie zwracam uwagi na słowa..... mam jakiś uraz nawet kiedy partner/partnerka próbowali używać jakiś zwrotów ja zawsze mam w pamięci tamtą sytuację ;)