Idziesz do rossmana i apteki i pokazujesz ekspedientce i prosisz o dobranie rozmiaru ))))Ale to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,
Przepraszam poproszę prezerwatywę na 18cm?
Idziesz do rossmana i apteki i pokazujesz ekspedientce i prosisz o dobranie rozmiaru ))))Ale to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,
Przepraszam poproszę prezerwatywę na 18cm?
Ty weź coś pisz, bo jak wyświetlam to myśle, że post Ci zniknął a ja jakiś paproch mam na wyświetlaczu.
O to ja znam sposób na wywołanie siostry miłosierdzia, tej co to przed nią baranek, nad nią motylek a za nią morświnek.Musiałem skasować, bo wkurwił mnie tytuł tematu (zbyt szeroki), ale jak się cofnąłem to przeczytałem post założycielski i głupio mi sie zrobiło
bo tam ona sprecyzowała o co jej chodzi. Dzis mam takie nerwowe reakcje. Nie powinienem siadać "za klawiaturą"
A w rączce na Twoją dupę badylek.O to ja znam sposób na wywołanie siostry miłosierdzia, tej co to przed nią baranek, nad nią motylek a za nią morświnek.
Przyjdzie taka obejrzy, pobuja
Dementia Praeacox ?
@Golden Retriver widziałeś..... widmo karcenia kogoś działa na nią jak UV-ka na owady.A w rączce na Twoją dupę badylek.
A co mnie znajomość obchodzi, no może by mi ręka drgnęła nad Twoim tyłkiem, szkoda takiego.zbiła byś mnie po tej jakże pięknej i czystej znajomości ?
No chodź na trawkę, wydrapię Cię, wygłaszczę....Musiałem skasować, bo wkurwił mnie tytuł tematu (zbyt szeroki), ale jak się cofnąłem to przeczytałem post założycielski i głupio mi sie zrobiło
bo tam ona sprecyzowała o co jej chodzi. Dzis mam takie nerwowe reakcje. Nie powinienem siadać "za klawiaturą"
Jestem na odwyku od SF, ato trudne
A co mnie znajomość obchodzi, no może by mi ręka drgnęła nad Twoim tyłkiem, szkoda takiego.
No k....wa to ja tu wpie...l rózgą mam zaliczyć a Taki, Ten na trawke i będzie drapany.No chodź na trawkę, wydrapię Cię, wygłaszczę....
Jak mi stoi to mam 25 , gdy odchodzę w żony cipkę to nieraz nawet mówi że za dużo , nie jest wstanie obciągnąć go do końca nawet na silęWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Matko Boska! Robi wrażenie, jest cudowny ale nadaje się do Muzeum Kutasów na wystawę. Jest ogromny ale ja bym się bała bólu i rozczłonkowania na pół. Co innego dotknąć, popatrzeć, podziwiać a co innego... Żona zdrowa? Żyje? Jest w całości, w jednym kawałku?
Co myślisz ?
A tak całkowicie dumając... Że tak zapytam z damskiej ciekawości (nieskromnie, przepraszam), ale Ty to całkowicie rodowity Polak jesteś? Bo mało który Polak ma porządne kutasy 18-19-20/20+, wg badań większość Polaków no ma jakie ma, średnia krajowa wg statystyk 15cm, może zbadaj dna do 5go pokolenia może mieszanką genetyczną jesteś? Chociaż za duży kutas też nie dobrze. Bo powstają problemy i dyskomfort dla obydwu stron. Piękny, robi wrażenie, ale... Ja tam zostaje przy 18-20cm.Co myślisz ?
17 cm osiąga jak cosA tak całkowicie dumając... Że tak zapytam z damskiej ciekawości (nieskromnie, przepraszam), ale Ty to całkowicie rodowity Polak jesteś? Bo mało który Polak ma porządne kutasy 18-19-20/20+, wg badań większość Polaków no ma jakie ma, średnia krajowa wg statystyk 15cm, może zbadaj dna do 5go pokolenia może mieszanką genetyczną jesteś? Chociaż za duży kutas też nie dobrze. Bo powstają problemy i dyskomfort dla obydwu stron. Piękny, robi wrażenie, ale... Ja tam zostaje przy 18-20cm.
Rozczłonkowanie członkiemrozczłonkowania
Może PrivWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Sprawnego!Witam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy??