Ważniejsze, żeby jego kutas był zaspokojonyKurde byłbym troche ttm upokorzony haha
Ważniejsze, żeby jego kutas był zaspokojonyKurde byłbym troche ttm upokorzony haha
🫠Chciałbym spróbować lodzika z jakimś młodszym, również niedoświadczonym chłopakiem. Kimś, kogo mógłbym wprowadzić w świat seksu
Chcial bys moc kogos miec do swojej dyspozycji w lozku? Uleglego np. Do zabawy i innych rzeczyChciałbym trójkąt z moją żoną i moim kumplem.
Razem zabawiali byśmy się z żoną, a w trakcie też i z sobą.Nigdy nie byłem z facetem, ale coraz częściej chodzi mi to po głowie
Kocham takJa w kobiecie facet we mnie .
Dużo razy miałeś okazję doświadczyć tej przyjemności??Kocham tak![]()
PrivDużo razy miałeś okazję doświadczyć tej przyjemności??![]()
Chciałbym móc też sprowac smaku innego podczas sexu z żoną, móc włożyć penisa w jego dupkę, poczuc jego usta na kutasie,Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.
Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem
Chętnie poznam Wasze fantazje.
Mmmmm z ogromną chęcią bym się pisał na taką zabawęChciałbym móc też sprowac smaku innego podczas sexu z żoną, móc włożyć penisa w jego dupkę, poczuc jego usta na kutasie,
Napisales dokladnie co ja chcialbym zrealizowac moze bez wytrysku ,ale do ustCześć wszystkim
Od kilku miesięcy chodzi mi po głowie pomysł który pewnie w końcu zrealizuje.
Bardzo chciałbym obciągnąć innemu facetowi. Ogólnie nie mam kompletnie żadnego pociągu do mężczyzn ,kobiety to mój żywioł. Ciało męskie mnie nie podnieca ale penis jest ostatnio moja obcesja. Jestem strasznie ciekaw jak to jest obciągnąć i sprawić by facet doszedł. W mojej fantazji wygląda to tak że wkładam jeszcze małego fiuta do buzi i czuję jak poprzez moje usta staje się duży i nabrzmiały robię loda a facet na koniec spuszcza mi się na twarz. Bez żadnego macania, pocalunkow i rewanżu ze strony tego mężczyzny itp. relacja ja i penis a nie ja penis i właściciel penisaJest to jedyna fantazja o której nie wie można żona
.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | A jakie macie fantazje o swoich narzeczonych lub dziewczynach? | Fantazje erotyczne | 11 | |
M | Jakie macie fantazje | Fantazje erotyczne | 36 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 369 | |
M | Pegging - jakie macie doświadczenia | Seks | 17 | |
M | Jakie macie fetysze inne niż wszystkie? | Fetysze i perwersje | 40 |