• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
kilka moich fantazji....
bdsmlr-11623059-pumqahtvkj-gif.7562306
upload_2025-10-15_10-59-48-gif.7549116
upload_2025-10-8_9-22-26-gif.7533923
upload_2025-10-3_12-2-12-gif.7523595
Drugie i ostanie wygląda spoko

Mężczyzna

mayday007

Cichy Podglądacz
Cześć. Mój pierwszy post, długo się zbierałem i w końcu to z siebie wyrzuciłem bo trochę się tego wstydzę. Jestem żonatym facetem i "chyba" hetero. "Chyba" ponieważ od pewnego czasu czasu fantazjuję o zajęciu się kutasem innego mężczyzny. Marzę aby wziąć w rękę i powalić, przyjrzeć mu się z bliska, sprawić aby urósł i stwardniał, wziąć go w usta i poczuć jak smakuje, sprawdzić jak głęboko zmieści mi się w gardle, lizać, ssać, czuć jak pręży się przed orgazmem i strzela. Bardzo to dziwne bo całowanie się z facetem wydaje mi się obrzydliwe, ale obciąganie mu kutasa podniecające. Pewnie z czasem spróbuję jak spotkam odpowiednio zaufanego i dyskretnego kolegę. Nie wiem skąd to się wzięło, mam prawie 50 na karku i nigdy nie miałem żadnych skłonności do mężczyzn. Może powodem jest coraz niższe libido żony, rutyna, nuda i brak eksperymentów w sypialni, ale powinienem chyba w takim razie fantazjować o bzykaniu młodych panienek a nie obciąganiu kutasa innemu facetowi.
Dokładnie mam to samo.Mezczyzni jako mężczyzni mnie nie pociągają w ogóle,ale jak tylko pomyślę o zabawie kutasem i poczuciu na koniec ciepłej spermy w swoim ustach to aż nie mogę wytrzymać

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.

Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem

Chętnie poznam Wasze fantazje.
Upic sie i polozyc "spac" po czym nagle spedzam noc z mezczyzna aktywem z duzym kutasem i upodobaniem do uzywania dildo/wibratora.!

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
żeby jakiś zajebisty facet robił to z żoną przy mnie:) doszedł na niej/w niej, a potem ona kazala się całować... zrobić sobie minetkę :D
Mam podobnie, chciałbym widzieć jak kolega zabawia się ze swoją dziewczyną, być im uległy i wykonywać posłusznie ich polecenia ;) lizałbym jej cipke, żeby ją rozgrzać i przygotować na kutasa kolegi

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Ja to samo co Kubuś24, ale chętniej żeby mi usiadł na twarzy po prostu xD i wkladal mi chuja na leżąco w przełyk.

I patrzył mi zimno w oczy, pieprząc mi gardło, posuwając biodrami, żeby sobie moją głową dogodzić...

A inna fantazja jest taka, że spotykam się z jakimś dawno niewidzianym kumplem na osiedlu, wpadamy do niego lub do mnie i jakos tak atmosfera sie rozluznia, że siedzimy w majtkach obaj. Gadamy o roznych rzeczach, o kobietach, moze nie tylko, no i niby niechcacy widzimy kątem oka, jak robią się namioty powolutku xD

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Myślę że to była zwykła ciekawość.
Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.

Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem

Chętnie poznam Wasze fantazje.
Uslyszec ze mam byc grzeczny i posluszny.... potem w ciemnym pokoju z zaufanym seniorem spedzic chwile sluzc mu zeby mogl se podotykac, wymacac, rozebrac palce wsadzic, przypomniec i podszkolic troche ssajac mu niemalego kutasa , moze 69 i napewno oczekiwal bym ze posuwac mi tylek bedzie chcial(kutasem wibratorem)

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Chciałbym, żeby jakiś facet wymasował mi stopy, po czym zrobiłbym mu footjoba. Ponadto standardowo - obciąganie innemu kolesiowi. Im jestem starszy, tym więcej mam fantazji BI, przy czym chyba wszystkie one zostaną w sferze fantazji, bo kiedy zastanawiam się z kim realnie mógłbym je spełnić, absolutnie każdy facet jakiego znam wydaje mi się odrażający...