• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie elementy seksu lubicie? Klapsy, podduszanie i inne

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
Gdyby mnie facet nazwał w łóżku kurwą/kurewką to raczej nie pozostałabym mu dłużna i musiałby się liczyć z tym, że nazwę go "kurwiarzem" 🤣 w sumie przednia zabawa, kiedyś może spróbuję.
Ja bym po prostu się zaczął śmiać. W łóżku można odgrywać różne role, a ,suka" to jeszcze lekkie określenie, niektóre lubią być nazywane ,, kurwami" ,,dziwkami" czy ,,szmatami", a po wyjściu z łóżka mówi się do nich ,,kochanie"😉. Nie ma co mieszać życia łóżkowego z codziennym.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Widać nie miałaś do czynienia z prawdziwym, dominującym facetem. Chyba tacy nie są dla Ciebie.
Bo tam nie ma nawet miejsca na dyskusję :ROFLMAO:

Ja bym po prostu się zaczął śmiać. W łóżku można odgrywać różne role, a ,suka" to jeszcze lekkie określenie, niektóre lubią być nazywane ,, kurwami" ,,dziwkami" czy ,,szmatami", a po wyjściu z łóżka mówi się do nich ,,kochanie"😉. Nie ma co mieszać życia łóżkowego z codziennym.
👌

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Czyli by ci opadł? 😋

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Nie każdy facet też może być taki dominujący. To trzeba mieć taki charakter, nie da się tego "nauczyć". A przy takim charakterze żadna dziewczyna nie będzie nawet próbowała się stawiać. Oczywiście mam na myśli tylko sytuacje łóżkowe, w życiu nie odzywam się tak do dziewczyn.

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
U mnie to nie ma opcji, że będę jakiś uległy. W życiu i w łóżku jestem dominujący. W łóżku to wiadomo, laski które mają doświadczenia z takimi wiedzą o co chodzi. W życiu też dominuję, nie ma to nic wspólnego z agresją. Po prostu jestem facetem z krwi i kości. Wszystkie problemy rozwiązuję ja. Moja Pani ma sobie żyć spokojnie i niczym się nie denerwować.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Masz na myśli takich pośrodku skali czy właśnie na końcach, ale raz Cię zerżnie jak chce i nie ma że boli, a raz będzie nazywał swoją Panią i wystawi swój tyłek do zerżnięcia?
Nie, po prostu nie będzie miękł w trakcie gdy kobieta postanowi go też zdominować. I nikt tu nie pisze na miłość boską o ruchaniu w odbytnicę 😅😂😂

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
To może obrazowo. Jestem na dyskotece. Mogę czekać jak rusałka aż jakiś facet poprosi mnie do tańca. A mogę też sama namierzyć takiego który mi się podoba, podejść i spytać czy ze mną zatańczy (po czym wykorzystać go jak seksowną rurę do tańca, poocierać się itd). Analogicznie mogę być poproszona do tańca i dać jemu prowadzić. Czy facet który od czasu do czasu da mi się zdominować w tańcu, to jakiś gorszy sort faceta? Nie wydaje mi się. I w łóżku analogicznie to też mi pasuje, nie chcę żeby miękł w trakcie, jak to ja dowodzę.

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
To chyba zależy jakiego się ma mężczyznę. Gdybym miała takiego, co się mną w ogóle nie interesuje, jest pizdeuszem, męskości w nim zero, a nagle by mi wypalił z tekstem w stylu "obciągnij mi suko" to bym pewnie się zaśmiała albo gorzej. Natomiast, gdy masz zajebistego faceta, jest chemia i wszystko jest na swoim miejscu, to jest całkowicie inna sytuacja.
Ja bym Tobie pokazał jak to jest z męskim i dominującym.